MINI_OLED_display_dashboard_header_mobiel
MINI_OLED_display_dashboard_header_mobiel

DE TOEKOMST VAN MINI.

Een nieuw tijdperk.

MINI zet een grote geëlektrificeerde én digitale stap vooruit met het nieuwe modellengamma! MINI komt namelijk met twee gloednieuwe elektrische modellen op de markt, namelijk een elektrische MINI 3-deurs en een elektrische MINI Countryman. Daarnaast komt MINI met een digitaal primeur in de nieuwe MINI’s en de volledige auto-industrie. De nieuwe generatie MINI’s zijn namelijk voorzien van het gloednieuwe ronde OLED-display.

MINIMALISTISCH EN HYPERMODERN.

EEN VOLLEDIG VERNIEUWD SYSTEEM.

Dit spectaculaire OLED-display heeft een diameter van 240 millimeter, is rijk aan kleuren en past perfect in het iconische interieur van de nieuwe MINI familie. Het display is voorzien van het allernieuwste MINI Operating System 9 en is ontworpen op basis van de nieuwe designtaal van MINI ‘Charismatic Simplicity’. Dat houdt in dat het vernieuwde OS9 voorzien is van een minimalistisch, maar uiterst modern design met tal van nieuwe graphics. Dit systeem omvat onder andere de volgende vernieuwde toevoegingen:

  • MINI Experience Modes. De acht unieke Modes geven een unieke, persoonlijke rijervaring met geheel op elkaar afgestemde toepassingen van licht, designs, rij-instellingen en geluid.
  • Uniek sound design voor de elektrische modellen. De nieuwe elektrische modellen worden voorzien van volledig nieuwe rijgeluiden, zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de MINI.
  • MINI Intelligent Personal Assistant. Het nieuwe OS9 is voorzien van een personal Assistant. Deze is makkelijk te activeren met een ‘Hey MINI’ commando. Hiermee kan de bestuurder op een veilige manier verschillende onderdelen bedienen of reis gerelateerde vragen te stellen. Daarnaast maakt dit nieuwe systeem het zelfs mogelijk om een onderscheid te maken tussen de stem van de bestuurder of passagier.
  • Vernieuwde MINI Navigatie. De cloudbased navigatie berekent routes ontzettend snel en nauwkeurig. Daarnaast biedt OS9 de extra optie voor Augmented View. Hiermee kan de bestuurder een live videostream zien op het display met extra toegevoegde informatie zodat de bestuurder zo nauwkeurig mogelijk kan navigeren.
  • MINI Connected Store. Een bijzondere app store met een breed scala aan praktische en entertainment apps, muziek, videostreaming en zelfs AirConsole gaming.

NIEUWSTE GENERATIE 3-DEURS.

NIEUWE GENERATIE ELEKTRISCHE MINI COOPER.

De nieuwste generatie MINI 3-deurs wordt volledig elektrisch aangedreven. De iconische Go-Kart feeling geeft met de elektromotor een extra dimensie aan de MINI rijkarakteristiek. Hiermee breekt een nieuw hoofdstuk aan in het succesverhaal van dit legendarische model. De nieuwe elektrische MINI Cooper zal in twee varianten de markt betreden, namelijk als MINI Cooper E en MINI Cooper SE. De MINI Cooper E heeft een vermogen van 184pk (135 kW) en een accucapaciteit van 40,7 kWh. De MINI Cooper SE is nog krachtiger met een vermogen van maar liefst 218 pk (160 kW) en een accucapaciteit van 54,2 kWh. Daarmee hebben beide modellen een actieradius tussen de 300 en 400 kilometer, wat deze modellen zeer geschikt maakt voor ritten ver buiten de stad.

Nieuwsgierig geworden naar de elektrische MINI Cooper? Klik op onderstaande button en wij houden jou op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van dit model.

Elektrische MINI 3-deurs
Elektrische MINI Countryman

DE ULTIEME ALLROUNDER.

DE EERSTE ELEKTRISCHE MINI COUNTRYMAN.

De nieuwste generatie MINI Countryman is er niet zomaar één. Voor het eerst wordt de MINI Countryman volledig aangedreven door een elektromotor. Hiermee zet MINI met deze stijlvolle allrounder een volgende stap binnen de emissievrije mobiliteit. De Countryman zal worden geproduceerd in twee varianten, namelijk de MINI Countryman E en de MINI Countryman SE ALL4. De MINI Countryman E levert een elektrisch vermogen van 191pk (140kW) op. De Countryman SE ALL4 is de eerste volledig elektrische MINI met vierwielaandrijving waardoor dit model met maar liefst 313pk (230 kW) nog veel krachtiger is!

Heeft deze krachtige allrounder jouw interesse gewekt? Klik op de button en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom de elektrische MINI Countryman.