R 12 - Header desktop-1
R 12 - Header desktop-1

BMW R 12.

Klassiek en puristisch.

OVER DE BMW R 12 MODELLEN.

Gemaakt voor motorrijders met een sterke voorliefde voor classic. De BMW R 12 modellen zijn voorzien van een klassiek, maar puristisch design en een krachtige 2-cilinder boxermotor. Hiermee zet BMW naadloos voort op wat in 2013 startte met de R nineT. De BMW R 12 komt in twee varianten, namelijk de R 12 en de R 12 nineT. 

Kopen vanaf

€ 16.990


Private lease

€ n.t.b.


Financieren

€ n.t.b.

EXTERIEUR.

De modellen van de R 12 omarmen het krachtige karakter van een boxermotor in combinatie met een traditioneel design en innovatieve technologie. De BMW R 12 biedt u maximale aanpassingsmogelijkheden om het rijgenot te maximaliseren. De R 12 modellen hebben een volledig nieuw ontworpen rijwielgedeelte en zijn ze voorzien van een nieuwe airbox, welke volledig in het zadel geïntegreerd is. Het links geplaatste 'Twin-Pip'-uitlaatsysteem met omgekeerd kogelontwerp omarmt het klassieke design van de cruiser en roadster.

BMW R 12 - voorkant

THE SPIRIT OF EASY.

BMW R 12.

De BMW R 12 is een Classic Cruiser en perfect geschikt voor relaxte motorritten, mede dankzij de geoptimaliseerde ergonomie. Het klassieke cruiser-ontwerp komt goed tot uiting in onder andere de ontspannen zitpositie met lage zithoogte en een breed stuur. De BMW R 12 is voorzien van een stalen tank, ook wel bekend van de zogenaamde 'Toaster Tanks' van de BMW /5-modellen uit de jaren 70.

De BMW R 12 is uitgerust met een 80 kW / 109 pk lucht-/oliegekoelde 2-cilinder boxermotor zodat u ultiem kunt genieten van comfortabele motorritten.

UITVOERINGEN & KLEUREN.

De BMW R 12 is verkrijgbaar in die kleurstellingen. 

  1. Blackstorm Metallic
  2. Aventurine Red
  3. Avus Silver metallic met goudkleurige naden op de buddyseat en een goudkleurig stuur

THE SPIRIT OF nineT.

BMW R 12 nineT.

De BMW R 12 nineT treed in de succesvolle voetsporen van de R nineT modellen. Deze Classic Roadster is perfect geschikt voor zowel de stedelijke omgevingen als op bochtige landwegen. De BMW R 12 nineT biedt overal rijplezier. Dit model is voorzien van een aluminium tank met geborstelde en blank gecoate zijpanelen.

De lucht-/oliegekoelde boxermotor met een inhoud van 1.170 cc levert een vermogen van 70 kW / 95 pk. 

BMW R 12 nineT zijkant

UITVOERINGEN & KLEUREN.

De BMW R 12 nineT is naar wens verkrijgbaar in drie verschillende kleurstellingen:

  1. Blackstorm metallic
  2. San Remo Green metallic
  3. Aluminium met transparante lak en rood frame
PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.