BMW-M-1000-RR-Zwart-voorkant-coureur-circuit-kerbstone-mobiel
BMW-M-1000-RR-Zwart-voorkant-coureur-circuit-kerbstone-mobiel

BMW M 1000 RR.

Race like no other.

RACING LIKE NO OTHER.

OVER DE BMW M 1000 RR.

De BMW M 1000 RR is een en al power waarbij uw prestatiedrang de motor aandrijft. High performance, hightech materialen, uiterst hoogwaardige afwerking en exclusiviteit tot in het detail. De BMW M 1000 RR is het eerste M model van BMW Motorrad. 

Zijn genen komen rechtstreeks uit de professionele racesport. De M 1000 RR is nu nog verder doorontwikkeld, maar dat is niet het enige. Naast de BMW M 1000 RR kunt u nu ook kiezen voor een M 1000 RR Competition, een nog dikkere uitvoering van deze sportieve motorfiets.

Kopen vanaf

€ 39.800


Private lease

€ 889


Financieren

€ 420

GEWOONWEG ONWEERSTAANBAAR.

EXTERIEUR.

U hoeft maar heel eventjes te kijken en u weet het. De BMW M 1000 R is simpelweg gewoon onweerstaanbaar. Tijdens het ontwikkelen van de M 1000 RR stonden aerodynamische eigenschappen bovenaan het lijstje. Enerzijds voor een hoge topsnelheid, anderzijds voor maximale grip. De herziene M Winglets van carbon aan de voorzijde spelen daarvoor een belangrijke rol.

De achterzijde van de motorfiets is herzien waardoor de M 1000 R nog lichter, dynamischer en sportiever oogt. De korte kentekenplaathouder is nu nog makkelijker te demonteren voor circuitgebruik. De M Carbonwielen en velglint in M design maken de aspiraties van de BMW M 1000 RR direct duidelijk.

OWN THE TRACK.

PERFORMANCE.

212 pk en een topsnelheid van 314 km/u. De BMW M 1000 RR is geboren om topprestaties te leveren. Het aggregaat van M RR is ontwikkeld in de racesport en geperfectioneerd voor op de weg en de titanium drijfstangen zijn lichter. Zelfs het kettingwiel heeft een tand erbij gekregen. 

Kortom aan alle details is gedacht bij de BMW M 1000 RR. De BMW M 1000 RR is een feest om mee te scheuren. Perfecte handling, perfect bochtenwerk, perfecte acceleratie. Tijd om de racetrack in uw broekzak te stoppen!

BMW-M-1000-RR-Videothumb-mobiel
PRIVATE LEASE.

Voor een vast bedrag per maand privé een BMW motor leasen. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage die u kiest. U kunt de motor naar wens samenstellen.

ZAKELIJK LEASEN.

Via Operational Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe BMW Motorfiets. Indien gewenst kunt u extra's toevoegen aan het contract zoals een tankpas.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een BMW motor rijden zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen? Dan is Financial Lease de constructie die perfect aansluit op uw wensen. 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Als particulier een BMW motor aanschaffen zonder dat u direct de volledige aankoopprijs dient te betalen. Met Private Finance van BMW is het mogelijk.