Ervaringen met de BMW i3.

Berijders aan het woord.

Presentratrice én deelneemster aan het populaire tv-programma Wie is de Mol? Evelien de Bruijn rijdt de komende periode in de volledig elektrische BMW i3. Haar ervaringen volgt u de komende tijd bij Ekris!

Ervaringen met de BMW i3.

Berijders aan het woord.

Hoe is het nu om elektrisch te rijden? Moet ik vaak opladen? En hoe ver kan ik er nu echt mee rijden? BMW i rijder Harm Welleweerd deelt zijn ervaring met de BMW i3 graag met u en geeft antwoord op de vragen die hem vaak gesteld worden. Bekijk de video hier.

BMW i3 Shuttle Service.

De elektrische BMW i3 is op vele manieren flexibel in te zetten. Zo zette Droompark De Zanding in het Gelderse Otterlo tijdelijk drie BMW i3's in om haar gasten te vervoeren over het vakantiepark. Een BMW i3 Shuttle Service dus! Dankzij de geruisloze en duurzame eigenschappen van de elektrische BMW is hij geknipt voor deze klus.

BMW i3 als deelauto.

Creative Valley biedt flexibele, high-end kantoorlocaties in Utrecht Papendorp. Er is een groot aantal ZZP’ers werkzaam in een wisselende samenstelling. Zij reizen voornamelijk met het openbaar vervoer naar hun werkplek. Voor de externe afspraken bleek dat er behoefte aan flexibel vervoer was. Die behoefte is ingevuld met de elektrische deelauto, de BMW i3 van Ekris

.