BMW-3-Serie-Touring-Blauw-zijkant-bovenaanzicht-vrouw-opladen-Ekris-header-mobile
BMW-3-Serie-Touring-Blauw-zijkant-bovenaanzicht-vrouw-opladen-Ekris-header-mobile

HYBRIDE BMW MODELLEN.

Plug-in and drive.

LEKKER AAN DE STEKKER.

PLUG-IN HYBRIDE BMW MODELLEN.

Het beste van twee werelden komt samen in de plug-in hybride modellen van BMW. Naast een brandstofmotor heeft een BMW Plug-in hybride ook een elektromotor zodat u ook volledig elektrisch kunt rijden. Daarmee biedt hybride rijden een grote mate van flexibiliteit. Op korte stukken gaat u voor volledig elektrisch en voor langere afstanden kunt u vertrouwen op de grote actieradius van de brandstofmotor. Overweegt u hybride rijden dan heeft u bij BMW keuze uit een rijk aanbod plug-in hybride modellen.

Ontdek op deze pagina het actuele aanbod hybride modellen van BMW met de belangrijkste details.

ACTUELE AANBOD HYBRIDE BMW MODELLEN.

KORTE INTRODUCTIE HYBRIDE BMW MODELLEN.

EERSTE KENNISMAKING.

Zit u in de oriëntatiefase voor een hybride BMW dan laten wij u hieronder in het kort kennismaken met onze hybride BMW modellen. Voor meer informatie over het model van uw interesse kunt u doorklikken naar de modelpagina.

BMW-2-Serie-Active-Tourer-Blauw-zijkant-oprit-Ekris

BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER (U06).

Geschikt voor u en uw gezin, de BMW 2 Serie Active Tourer (U06) biedt ruimte voor ieder avontuur. Met de plug-in hybride uitvoering van de BMW 2 Serie Active Tourer kunt u genieten van deels elektrisch rijplezier. U heeft de keuze uit twee PHEV varianten.

BMW 3 SERIE SEDAN (G20) & BMW 3 SERIE TOURING (G21). 

Altijd en overal optimaal presteren doet u met de BMW 3 Serie Sedan (G20) of BMW 3 Serie Touring (G21). Voor de BMW 3 Serie Sedan is er keuze uit drie plug-in hybride aandrijflijnen. De BMW 3 Serie Touring doet daar nog een schepje bovenop door vier PHEV motoriseringen in het aanbod op te nemen.

BMW-3-Serie-Modellen-Ekris

BMW 5 SERIE SEDAN (G60) & BMW 5 SERIE TOURING (G31).

De BMW 5 Serie Sedan (G60) en BMW 5 Serie Touring (G31) zijn geen onbekende op de Nederlandse wegen. Voor wie elektrisch rijden wil combineren met het afleggen van langere afstanden zijn er de plug-in hybride uitvoeringen van de 5 Serie. De BMW 5 Serie Sedan kent twee PHEV modellen en ook de BMW 5 Serie Touring is verkrijgbaar met twee plug-in hybride aandrijflijnen.

BMW 7 SERIE (G70).

King of the Road in de BMW 7 Serie (G70). Zweef over de weg in het beste van twee werelden. De plug-in hybride aandrijflijnen van de BMW 7 Serie combineren elektrisch rijden met het rijbereik van een benzine auto. De BMW 7 Serie biedt u keuze uit twee hybride aandrijflijnen.

BMW-7-Serie-Dual-Tone-Hybride-Voorkant-Opladen-Ekris
BMW-X1-Grijs-Achterkant-Opladen-Laadpaal-Ekris-BMW

BMW X1 (U11).

Avontuurlijk, sportief en opvallend. In de BMW X1 (U11) geniet u van optimaal rijplezier. Het mooiste van alles is dat u dat ook nog eens deels elektrisch kunt doen met één van de twee plug-in hybride aandrijflijnen die de BMW X1 te bieden heeft. 

BMW X3 (G01).

Met de BMW X3 (G01) plug-in hybride beleeft u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. De stoere BMW X3 is leverbaar in één plug-in hybride uitvoering waarmee u tot wel 50 km volledig elektrisch kunt rijden.

BMW-X3-Grijs-Zijkant-Straat-Dame-Ekris-BMW
BMW-X5-Blauw-Zijkant-Opladen-laadpaal-Ekris-BMW

BMW X5 (G05).

Een imposant voorkomen met een hybride aandrijflijn. Het kan met de BMW X5 (G05). De BMW X5 heeft één hybride aandrijflijn waarmee u tot wel 110 km volledig elektrisch kunt afleggen.  

BMW XM (G09).

Een echt M-model, maar dan met een hybride aandrijflijn. De BMW XM (G09) is een echte krachtpatser die niet onopgemerkt voorbij gaat. Wilt u meer informatie over de BMW XM, lees dan snel verder.

BMW-XM-Blauw-Goud-Zijkant
PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heeft u een gloednieuwe hybride BMW voor de deur staan. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand least u zakelijk een gloednieuwe hybride BMW. U kunt uw leaseovereenkomst uitbreiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een nieuwe hybride BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe hybride BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.