BMW-2-Active-Tourer-18i-Grijs-Exterieur-Voorkant-Zijkant-Niergrille-Mobiel
BMW-2-Active-Tourer-18i-Grijs-Exterieur-Voorkant-Zijkant-Niergrille-Mobiel

DE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

ONTDEK HEM BIJ EKRIS.

DE PERFECTE ALLROUNDER.

ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN.

Haal alles uit het leven: met de BMW 2 Serie Active Tourer. Hij biedt veel en neemt nog meer mee. En dat is vooral in het dagelijks gebruik een groot voordeel. Hectische situaties verwerkt hij met een speelse gelatenheid – jong, zelfverzekerd en vol in het leven. Maar ook altijd en overal sportief, dankzij krachtige 3- dan wel 4-cilinder BMW TwinPower Turbo motoren. Voor rijplezier tot aan de stadsgrenzen en daarbuiten.

Kopen vanaf

€ 41.875


Private lease

€ 649


Financieren

€ 435


Netto bijtelling

€ 274

Een strak lijnenspel.

EXTERIEUR.

Het exterieurdesign van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer heeft een opfrisbeurt gehad. Het nieuwe design brengt esthetiek en lifestyle samen in een moderne en eigentijdse crossover. Door een nieuwe raamlijn rond de A-stijl heeft u een beter zicht rondom de auto. De tweede generatie BMW 2 Serie Active Tourer heeft een lengte van 4,39 meter waardoor hij 3,2 centimeter langer is vergeleken met zijn voorganger. 

EEN GEWELDIGE BELEVING.

INTERIEUR.

Binnenin de BMW 2 Serie Active Tourer ervaart u een zee van ruimte. Het interieur is net als het exterieur compleet op de schop gegaan en heeft een geheel nieuwe vormgeving gekregen. Tevens is het interieur voorzien van optimaal geplaatste opbergruimtes zodat u uw spullen makkelijk kunt opbergen.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

BMW 2 Serie 218i
Brandstofverbruik in l/100km6,6 - 6,2
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)100 (136) / 4400-6500
Emissie in g/km150 - 140
BMW 2 Serie 220i
Brandstofverbruik in l/100km6,3 - 5,9
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)115 (156) / 4700-6500
Emissie in g/km142 - 133
BMW 2 Serie 218d
Brandstofverbruik in l/100km5,1 - 4,8
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)110 (150) / 3750-4000
Emissie in g/km134 - 125

START MET PERSONALISEREN.

ACCESSOIRES.

U kunt de BMW 2 Serie Active Tourer natuurlijk helemaal naar wens samenstellen, maar weet u ook dat u na aanschaf nog verder kunt gaan met personaliseren? In onze Webshop vindt u accessoires, onderdelen en nog veel meer zaken om uw BMW 2 Serie Active Tourer nóg persoonlijker te maken. Het gehele aanbod, speciaal geselecteerd voor de BMW 2 Serie Active Tourer, vindt u met één druk op onderstaande knop.

BMW-Logo-Grond-Deur-Accessoires

IS DIT UW NIEUWE BMW?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER?

Heeft u interesse in de BMW 2 Serie Active Tourer? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij geven u graag meer informatie.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heeft u een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand least u zakelijk een gloednieuwe BMW. U kunt uw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.