Ekris-Fleetsales-Aflevering-MINI-Ekris-MINI-Utrecht-Mobiel
Ekris-Fleetsales-Aflevering-MINI-Ekris-MINI-Utrecht-Mobiel

EKRIS FLEETSALES.

SPECIAAL VOOR DE ZAKELIJKE MARKT.

WIJ HELPEN U GRAAG.

EKRIS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT.

Ekris Fleetsales komt door heel Nederland. Van Heerenveen tot Maastricht en alles wat daar tussen ligt. Ekris is uw partner als het gaat om mobiliteit en voor de zakelijke markt is ons Fleetsales Team het aanspreekpunt. Onze Fleetsales Accountmanagers staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de geschikte mobiliteitsoplossing. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie dan staan onze Fleetsales Accountmanagers u graag te woord.

MINI-Safety-Car-BMW-iX3

MEER INFORMATIE.

WAAROM EKRIS FLEETSALES?

Ekris Fleetsales is hét aanspreekpunt voor de gehele zakelijke markt. Of het nu gaat om een klein zakelijk bedrijf of een groot zakelijk bedrijf, of om twee auto's of tweehonderd auto's, onze accountmanagers staan u graag te woord over de mogelijkheden. Samen met u gaan ze op zoek naar de ideale mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf. Tijdens dit proces zullen wij u continu informeren en ontzorgen. 

Kiest u voor Ekris Fleetsales dan heeft u één vast contactpersoon en kunt u vertrouwen op de service van tien BMW en MINI vestigingen in heel Nederland. Benieuwd wie wij zijn en wat wij voor u kunnen doen? Wij stellen ons graag even voor.

GA VOOR GROEN.

VERDUURZAMING.

Verduurzaming van het wagenpark is een belangrijk onderwerp bij veel bedrijven. Door voor elektrische of hybride auto's te kiezen verkleinen bedrijven hun ecologische voetafdruk. Steeds vaker wordt er dan ook gekozen voor een volledig elektrische auto. In het huidige modellen spectrum van BMW en MINI beschikt een groot deel over een hybride of volledig elektrische aandrijflijn.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het verduurzamen van uw wagenpark? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

MINI-Electric-Voorkant-EY-Levering

EVEN VOORSTELLEN.

MAAK KENNIS MET HET EKRIS FLEETSALES TEAM.

AANWEZIG!

LOKAAL BETROKKEN.

Al onze vestigingen zijn lokaal zeer betrokken. Of het nu gaat om sponsoring of de aanwezigheid bij evenement, wij laten graag ons gezicht zien in de regio. 

Door continu lokaal zichtbaar te zijn zorgen we voor binding tussen onze klanten en Ekris als bedrijf. We kiezen hierbij voor langdurige samenwerkingen waarbij we opkomend talent niet uit het oog verliezen.

Meer informatie over onze lokale betrokkenheid? Lees dan snel verder.

Ekris-Fleetsales-Lokale-Betrokkenheid

IK KOM GRAAG IN CONTACT MET EKRIS FLEETSALES.

CONTACTFORMULIER.