BMW-iX-zwart-zijkant-achterkant-rijdend-mobiel
BMW-iX-zwart-zijkant-achterkant-rijdend-mobiel

ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.

Het elektrische BMW aanbod.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

100% ELEKTRISCH BMW RIJDEN.

100% elektrisch en 100% BMW. De elektrische modellen van BMW combineren het luxe en sportieve gevoel van BMW rijden met milieuvriendelijke prestaties en maken elektrisch rijden daardoor nog leuker. Overweegt u om een elektrisch BMW te gaan rijden dan bent u bij Ekris aan het juiste adres. Ons aanbod elektrische BMW modellen ontdekt u op deze pagina en ziet u één model dat u interesseert dan kunt u op de auto klikken voor meer informatie.

100% BMW, 100% ELEKTRISCH.

ONZE ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.

KORTE INTRODUCTIE ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.

MEER INFORMATIE.

Een eerste korte kennismaking met onze elektrische BMW modellen. Voor meer informatie kunt u terecht op de specifieke modelpagina.

BMW i4 (G26).

De BMW i4 (G26) is gebaseerd op de BMW 4 Serie Gran Coupé, maar dan met een volledig elektrische aandrijving. Meer informatie over de actieradius en de prijs van de BMW i4 leest u op de modelpagina.

BMW-i4-Blauw-Zijkant-Laadpaal-Heg-Schutting
BMW-i5-Grijs-zijkant-rijdend-straat

BMW i5 (G60).

Sinds 2023 in het aanbod van BMW, de elektrische uitvoering van de BMW 5 Serie Sedan. De BMW i5 (G60) maakt direct een goede indruk. Benieuwd naar de actieradius en de prijs van de BMW i5? Lees dan snel verder.

BMW i7 (G70).

Het toppunt van luxe gecombineerd met elektrisch rijden. In de BMW i7 (G70) zweeft u over de weg en dat in alle rust en stilte. Deze elektrische BMW 7 Serie heerst op de weg. De actieradius en prijzen van de BMW i7 ontdekt u bij Ekris.

BMW-i7-Beige-Voorkant-Bovenkant-Achterdeur-Open
BMW-iX-Voorkant-Muur-Geel-Trap

BMW iX (I20).

Niet gebaseerd op een andere BMW, maar een volledig op zichzelf staand BMW model. We hebben het over de BMW iX (I20). Deze volledig elektrische BMW kent een spraakmakend design en sportieve prestaties. De prijzen en actieradius van de BMW iX ontdekt u alvast online bij Ekris.

BMW iX1 (U11).

Comfortabel genieten in alle rust, dan is de BMW iX1 (U11) een geschikte reispartner voor u. Net als de BMW X1 heeft de iX1 een hogere instap waardoor u comfortabel kilometers aflegt. Benieuwd naar de prijzen en de actieradius? Lees dan snel meer over de BMW iX1.

BMW-iX1-Wit-Achterkant-zijkant-rotsen
BMW-iX2-Rood-Achterkant-Laadpaal

BMW iX2 (U10).

Niemand gaat onopvallend voorbij in de BMW iX2 (U10). Het design van de iX2 spreekt boekdelen. Sportief, actief en comfortabel. De BMW iX2 heeft het allemaal. Ontdek de prijzen en de actieradius van de elektrische BMW X2 direct.

BMW iX3 (G08).

De BMW iX3 (GO8) is de volledig elektrische variant van de BMW X3. Met zijn eigentijdse design en milieuvriendelijke karakter is de BMW iX3 klaar voor iedere uitdaging. Prijzen en actieradius van de BMW iX3 zijn terug te lezen op de modelpagina.

BMW-iX3-Blauw-Opladen-Garage-Achterkant
PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heeft u een gloednieuwe elektrische BMW voor de deur staan. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand least u zakelijk een gloednieuwe elektrische BMW. U kunt uw leaseovereenkomst uitbreiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk een nieuwe elektrische BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.
 

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe elektrische BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.