BMW Zakelijk Leasen.

Tegen scherpe tarieven

BMW Zakelijk Leasen.

Lees hier meer

BMW Zakelijk Leasen.

Diverse leasevormen

Een nieuwe BMW zakelijk leasen kan op diverse manieren:

  • BMW Operational Lease
  • BMW Financial Lease
  • BMW Executive plan

 

Lees hieronder meer over deze leasevormen. 

 

BMW Operational Lease

Geen administratieve rompslomp en geen auto op uw bedrijfsbalans. Met BMW Operational Lease regelen we alles voor u, zodat u zich helemaal kunt focussen op uw onderneming.

 

Zekerheid voor een vast bedrag per maand

U rijdt een nieuwe BMW en betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Bij dit bedrag is zo goed als alles inbegrepen. Vooraf maken we heldere afspraken over het maandbedrag, de looptijd – 12 tot 60 maanden – en het aantal kilometers. Zo kunt u de kosten goed budgetteren.

 

De leasemaatschappij is juridisch en economisch eigenaar van de BMW. De auto staat dus niet op uw bedrijfsbalans, waardoor u meer ruimte heeft om te investeren. Ook draagt u niet het restwaarderisico. Na afloop van de leaseovereenkomst biedt de leasemaatschappij u de mogelijkheid om de BMW te kopen.

 

Altijd de beste service en mobiliteit
U kunt er bij BMW Operational Lease op rekenen dat alles tot in de puntjes voor u is geregeld. Wij bieden u optimale service die u zelf kunt uitbreiden. Bijvoorbeeld met vervangend vervoer en een tankpas.

BMW Financial Lease

Een nieuwe of gebruikte BMW rijden in eigen beheer en tegen lage maandlasten? Dat kan met BMW Financial Lease. De rente en looptijd staan vast zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

De BMW staat op uw bedrijfsbalans
U kunt dus optimaal gebruikmaken van de fiscale voordelen. Verder bent u zelf verantwoordelijk voor bijvoorbeeld onderhoud, reparatie en de verzekering.  U kunt de kosten goed budgetteren. Want we maken vooraf heldere afspraken over het bedrag dat u per maand betaalt en over de looptijd die bij u past – minimaal 12 en maximaal 60 maanden. Nadat u alle verplichtingen heeft voldaan bent u eigenaar van de BMW. U kunt uw BMW dan inruilen voor een nieuwe of gewoon doorrijden.


Eenvoudig de maandlasten verlagen
U kunt uw maandlasten verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken. Een slotsom is een vooraf vastgesteld bedrag dat u pas aan het einde van de looptijd hoeft te betalen. Over deze slotsom betaalt u gedurende de looptijd alleen rente en geen aflossing. Aan het einde van de looptijd heeft u de mogelijkheid om de slotsom opnieuw te financieren. U hoeft het bedrag dan niet in één keer te betalen.

BMW Top Cover Verzekering

Bij een exclusieve auto hoort een exclusieve verzekering. Met de BMW Top Cover verzekering is uw nieuwe of jong gebruikte BMW optimaal verzekerd tegen schade en diefstal. U profiteert van verschillende voordelen, waaronder een veelomvattende dekking, een scherpe premie en herstel door Ekris bij schade. 

 

Wordt uw nieuwe BMW in de eerste 3 jaar na aanschaf gestolen of total loss verklaard? Dan vergoeden wij de nieuwwaarde. U stapt dan zonder kosten over in een nieuwe, gelijkwaardige BMW. Bij een BMW uit de Premium Selection ontvangt u de eerste 3 jaar na aankoop het gehele aankoopbedrag terug. Voorwaarde is dat u opnieuw een BMW aanschaft bij Ekris. Bovendien geldt er geen eigen risico wanneer u schade laat herstellen door Ekris. En bij eventuele schade rijdt u gewoon verder in een vervangende auto. De dealer regelt dan de rest voor u.