De Nieuwe BMW 3 Serie.

Tijdelijk met gratis head-up display!

Offerte aanvragen

Al meer dan veertig jaar is de BMW 3 Serie dé sportiefste premium sedan in zijn segment. Wereldwijd zijn er meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht en daarmee behoort de BMW 3 Serie tot de bestverkochte premium auto ter wereld. De zevende generatie van de sportsedan zet dan ook nieuwe maatstaven op het gebied van rijdynamiek, kwaliteit en innovatie. Ontdek de nieuwe BMW 3 Serie nu alvast online bij Ekris. 

 

Vanaf 9 maart 2019 in de showroom.

De nieuwe BMW 3 Serie als één van de eersten zien? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Highlights

slide

Gratis Head-up Display

Voor de snelle beslissers: Bestel de nieuwe BMW 3 Serie Sedan nu bij Ekris en ontvang tijdelijk een gratis BMW Head-Up Display t.w.v. € 1.047,- cadeau! 

slide

Strakke lijnen

De combinatie van strakke lijnen en krachtig ogende oppervlakken geven de nieuwe BMW 3 Serie een krachtige, sportieve uitstraling. De lange motorkap, korte wielbasis en bekende Hofmeister-knik maken direct indruk. De lage voorzijde en grote BMW-nieren benadrukken het dynamische karakter. 

slide

Herkent uw stem

De BMW Intelligent Personal Assistant herkent uw stem en luistert naar uw wensen. Het systeem leert uw gewoonten herkennen en wordt met iedere interactie beter. U kunt nu communiceren met uw BMW, door bijvoorbeeld een commando als: "Hey BMW, ik heb het koud" of "zoek een parkeerplaats". 

slide

Vanafprijs

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan is leverbaar vanaf € 46.179,- of een netto bijtelling vanaf € 314,- per maand. 

Balans tussen sportiviteit en comfort

Bij de ontwikkeling van de nieuwe BMW 3 Serie is de nadruk gelegd op rijdynamiek. De nieuwe 3 Serie is dan ook lichtvoetig en heeft een laag zwaartepunt. Daarnaast is het gewicht met 50 kilogram afgenomen. Dankzij nieuwe ondersteltechnieken en schokdempertechnologie is er tevens een betere balans tussen sportiviteit en comfort. De nieuwe BMW 3 Serie is uitgerust met slagafhankelijke dempers, wat betekent dat de auto veel stabieler op de weg ligt bij oneffenheden en in de bochten.

 

Afmetingen

Lengte: 4.709 millimeter

Breedte: 1.827 millimeter

Hoogte: 1.442 millimeter

Wielbasis: 2.851 millimeter

Ontdek de nieuwe BMW 330e

De Plug-In Hybrid

De BMW 330e staat voor typerend rijplezier, vermogen en maximale efficiëntie. De toonaangevende technologie BMW eDrive maakt een grotere actieradius van maximaal 59 km puur elektrisch mogelijk – en dat bij een aanzienlijk lagere CO2-emissie. Ontdek hier meer!

slide
slide
slide

Het interieur:

Verfijnde ambiance

Binnenin de nieuwe BMW 3 Serie begeeft u zich in een moderne, sportieve omgeving. De hoogwaardige materialen, nauwkeurige afwerking en tal van zorgvuldig vormgegeven details geven de nieuwe BMW 3 Serie een verfijnde ambiance. De standaard interieurverlichting van de nieuwe BMW 3 Serie is compleet uitgerust met LED-techniek, wat een bijzonder sfeervolle en exclusieve sfeer creëert.  De bagageruimte van de nieuwe 3 Serie heeft een inhoud van 480 liter, dat is maar liefst 36 liter meer dan zijn voorganger.

 

Leidend op het gebied van autonoom rijden

De nieuwe BMW 3 Serie zet niet alleen nieuwe maatstaven op het gebied van sportief rijden, ook op het gebied van autonoom rijden zet hij grote stappen. Door gebruik te maken van camerabeelden, radar- en ultrasoon sensoren scant de auto het verkeer continue en waarschuwt hij de bestuurder bijtijds. Indien er niet op tijd wordt gereageerd, grijpt de auto zelf in met gerichte rem- of stuuringrepen om de kans op een aanrijding te verminderen.

 

Tot de standaarduitrusting van de nieuwe BMW 3 Serie hoort onder meer de aanrijdings- en personenwaarschuwing met City-remfunctie, die in de nieuwste uitvoering niet alleen waarschuwt voor voetgangers maar ook voor fietsers.

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

Voorraad BMW's

Bekijk de video