MINI_Clubman_Rockingham_GT_1180x1180
MINI_Clubman_Rockingham_GT_1180x1180

MINI ROCKINGHAM GT. 

LEGENDARISCHE COMEBACK.

ROCKINGHAM GT.

ODE AAN EEN ICOON.

Vier decennia terug domineerde de MINI 1275 GT race na race op het legendarische Rockingham Motor Speedway. De MINI 1275 GT krijgt nu jaren later een opvolger in de vorm van de MINI Rockingham GT Editions. De stoere, gedurfde en sportieve Rockingham GT Edition komt er als Cooper S uitvoering en is standaard voorzien van JCW Aerodynamica Pakket, 17" JCW Track Spoke velgen en speciale Rockingham GT designelementen.

De MINI Rockingham GT Edition komt beschikbaar op de MINI 3-deurs, MINI 5-deurs, MINI Cabrio, MINI Clubman en MINI Countryman. Kies je voor deze stoere Cooper S uitvoering dan profiteer je van voordeel oplopend tot € 4.603,-. Je rijdt al een MINI Rockingham GT Edition vanaf € 37.490,-. Welke kies jij?

EXTERIEUR.

Dat MINI Rockingham GT een sportieve en stoere uitvoering is zie je direct. De lakkleur White Silver gaat perfect samen met de specifieke Rockingham GT designelementen zoals de bonnet stripes en de Rockingham GT signage aan de zijkant. Verder is het exterieur afgewerkt met Piano Black details en Carbon Tailpipes.

INTERIEUR.

De stoere uitstraling van het exterieur heeft in de Rockingham GT ook zijn weg naar het interieur gevonden. De interieurpanelen zijn uitgerust in Piano Black en tevens voorzien van het Rockingham GT logo aan de passagierskant. Stap je in de Rockingham GT dan neem je plaats op sportstoelen bekleed in Dinamica/leer-combinatie in Carbon Black en houd je grip op de weg met een nappa leder sportstuur.

WELKE WIL JIJ?

MODELLEN.

De MINI Rockingham GT Edition komt beschikbaar op de volgende modellen:

MINI 3-deurs
Vanafprijs€ 37.490,-
Editievoordeel€ 3.686,-
MINI 5-deurs
Vanafprijs€ 47.490,-
Editievoordeel€ 4.603,-
MINI Cabrio
Vanafprijs€ 43.490,-
Editievoordeel€ 4.262,-
MINI Clubman
Vanafprijs€ 54.890,-
Editievoordeel€ 4.323,-
MINI Countryman
Vanafprijs€ 48.490,-
Editievoordeel€ 4.217,-

WIJ GAAN VOOR JE REKENEN.

INTERESSE?

Heb jij interesse in een van de MINI Rockingham GT Editions, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.