MINI_Electric_Grijs_Exterieur_Voorkant_Zijkant_Laden_Ekris_Header_Mobiel
MINI_Electric_Grijs_Exterieur_Voorkant_Zijkant_Laden_Ekris_Header_Mobiel

DE MINI ELECTRIC.

Ontdek 'm bij Ekris.

DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE MINI.

OVER DE MINI ELECTRIC.

De MINI Electric is een echte MINI, alleen dan met elektrische aandrijving. Zoals je van een echte MINI mag verwachten beschikt ook de volledig elektrische MINI over het kenmerkende go-kart feeling. Daarmee is sportief rijgedrag gegarandeerd. En dat wordt zelfs nog sportiever door de elektrische aandrijving. Kies je voor de vernieuwde MINI Electric dan kun je tot wel 234 kilometer volledig elektrisch afleggen.

Ben jij er klaar voor?! Ontdek de MINI Electric bij Ekris.

Kopen vanaf

€ 38.690


Private lease

€ 439


Financieren

€ 337


Netto bijtelling

€ 198

EEN SPEELS SILHOUETTE.

EXTERIEUR.

Eén keer kijken en je weet het direct. Dit is een echte MINI. Kies je voor een elektrische MINI dan kies je ook voor een zeer herkenbaar MINI design. Zo herkenbaar dat je zelfs kunt gaan twijfelen of het wel een elektrische MINI is.

HET ONVERVALSTE MINI GEVOEL.

INTERIEUR.

Klaar voor een electrifying experience? Is het antwoord ja, stap dan snel in de MINI Electric en neem plaats achter het stuur. Laat je verrassen door zijn sportieve interieur en neem het stuur stevig in handen, want je gaat heel wat beleven!

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN NIEUWE MINI BIJ Ekris.

Bij Ekris verdient iedere MINI de aandacht die het nodig heeft. Koop je bij Ekris een nieuwe MINI? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet je maximaal van jouw nieuwe MINI. Wij benaderen je wanneer jouw MINI toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

GEEF JOUW MINI EEN PERSOONLIJKE TWIST.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

MINI Cooper SE
Vermogen van de elektromotor184 PK (135 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.7.3 s
Max. snelheid150 km/h

WORDT DIT JOUW NIEUWE MINI?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE MINI ELECTRIC?

Heb jij interesse in de MINI Electric? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droom MINI.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heb jij een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Het tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand lease jij zakelijk een gloednieuwe MINI. Je kunt jouw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heb jij het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe MINI kopen maar liever geen grote eenmalige investering? Jij betaalt de MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe MINI kopen maar liever geen grote eenmalige investering? Jij betaalt de MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.