mini electric Header Exterieur voorkant 1180x1180
mini electric Header Exterieur voorkant 1180x1180

DE MINI ELECTRIC.

Ontdek 'm bij Ekris.

DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE MINI.

OVER DE MINI ELECTRIC.

De MINI Electric is compleet vernieuwd, maar nog steeds heel herkenbaar een MINI. De designtaal ‘Charismatic Simplicity’ heeft de MINI Electric een make-over gegeven zonder zijn roots te vergeten. Tevens is het rijbereik van de MINI Electric gegroeid tot 402 kilometer. 

De vernieuwde MINI Electric ontdek je nu alvast bij Ekris. Mei 2024 kun jij hem real-life komen bewonderen bij ons.

Kopen vanaf

€ 38.990


Private lease

€ Nog niet bekend


Financieren

€ Nog niet bekend


Netto bijtelling

€ Nog niet bekend

EEN SPEELS SILHOUETTE.

EXTERIEUR.

Het exterieur van de MINI Electric is ontworpen aan de hand van een nieuwe designtaal. Kenmerkend voor de MINI Electric zijn korte overhangen, een korte motorkap, lange wielbasis, verzonken deurgrepen en grote raamoppervlakken. Wat ook opvalt is het ontbreken van wielkuiplijsten. Waar vroeger chroom aanwezig was op de MINI modellen is er nu voor gekozen dit te vervangen voor de accentkleur Vibrant Silver.

Aan de voorkant valt op dat de chroom sierringen ontbreken rondom de LED koplampen. De LED koplampen, met geïntegreerde dagrijverlichting, bieden optioneel drie instelbare lichtsignaturen. Aan de achterkant springen de nieuwe achterlichten direct in het oog. De verzonken LED achterlichten met verticale lichtclusters en Union Jack-design verwijzen naar de historie van MINI. Een sierlijst in hoogglans zwart met typeaanduiding verbindt beide achterlichten en benadrukt de breedte van de MINI Electric.

Wat betreft velgen is er keuze uit een aanbod beginnend bij 16" tot maximaal 18".

BACK TO BASICS.

INTERIEUR.

Het interieur van de MINI Electric heeft back to basics als uitgangspunt. Het interieurdesign is namelijk een weerspiegeling van het dashboardontwerp van de klassieke Mini. Net als in de klassieke MINI is er gekozen voor een rond instrumentenpaneel en de karakteristieke toggle bar met tuimelschakelaars eronder. Optioneel is het head-up Display beschikbaar. 

In het interieur is gekozen voor één interaction unit door middel van het ronde OLED Display. Tevens is er de MINI Intelligent Personal Assistant. Deze assistent kun je roepen door het gesproken commando ‘Hey MINI’. Met de Personal Assistant kan je als bestuurder belangrijke functies van jouw MINI via gesproken opdrachten bedienen.

De achterbank is in een verhouding van 60:40 neerklapbaar. Zo groeit de bagageruimte van 200 liter naar een volume van maximaal 800 liter. Passagiers achterin hebben meer ruimte door een toegenomen wielbasis en grote spoorbreedte.

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN NIEUWE MINI BIJ Ekris.

Bij Ekris verdient iedere MINI de aandacht die het nodig heeft. Koop je bij Ekris een nieuwe MINI? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet je maximaal van jouw nieuwe MINI. Wij benaderen je wanneer jouw MINI toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

PERFORMANCE.

De MINI Electric is leverbaar in twee vermogensniveaus met allebei een aanzienlijk rijbereik. Er is keuze uit de MINI Cooper E en de MINI Cooper SE. De lithium-ion hoogvoltage-accu is in de vloer geplaatst voor een optimale wegligging en gewichtsverdeling. Deze plaatsing komt de stabiliteit en rijdynamiek van de MINI Electric alleen maar ten goede. 

OPLADEN.

Het opladen van de accu kan op verschillende manieren. Aan een reguliere laadpaal met wisselstroom (AC) is een laadsnelheid van 11 kW mogelijk. De MINI Cooper E is daarnaast geschikt voor 75 kW snelladen (DC) en bij de MINI Cooper SE is dat maximaal 95 kW. Bij een snellaadstation is de accu hierdoor in een kleine 30 minuten van 10 procent naar 80 procent op te laden. Afhankelijk van de weersomstandigheden zorgt het slimme navigatiesysteem ervoor dat de accu een ideale temperatuur bereikt om het laadproces efficiënt te laten verlopen. Dit kan de oplaadtijd aanzienlijk verkorten, vooral bij koude buitentemperaturen.

MINI Cooper E
Vermogen van de elektromotor184 PK (135 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.7.3 s
Actieradius305 kilometer (WLTP)
MINI Cooper SE
Vermogen van de elektromotor218 PK (160 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.6.7 s
Actieradius402 kilometer (WLTP)

WORDT DIT JOUW NIEUWE MINI?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE MINI ELECTRIC?

Heb jij interesse in de MINI Electric? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droom MINI.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heb jij een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Het tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand lease jij zakelijk een gloednieuwe MINI. Je kunt jouw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heb jij het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe MINI kopen maar liever geen grote eenmalige investering? Jij betaalt de MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe MINI kopen maar liever geen grote eenmalige investering? Jij betaalt de MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.