MINI-Electric-Voorkant-zijkant-blauw-kade-mobiel
MINI-Electric-Voorkant-zijkant-blauw-kade-mobiel

ELEKTRISCHE MODELLEN.

ONTDEK ONS AANBOD.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

ELEKTRISCHE MINI MODELLEN.

100% elektrisch en tegelijk ook 100% MINI met het kenmerkende go-kart feeling. Wanneer je voor een elektrische MINI kiest wil je natuurlijk niet inleveren op rijplezier en fun. Overweeg jij om binnenkort over te stappen op een elektrische MINI dan heb je op dit moment weinig keuze. We hebben namelijk maar één volledig elektrische MINI, de MINI Electric. Maar niet getreurd, want er komt meer elektrisch rijplezier aan in de toekomt! 

DE EERSTE ELEKTRISCHE MINI.

MINI ELECTRIC.

Maak kennis met de eerste echte volledig elektrische MINI; de MINI Electric! De MINI Electric is direct herkenbaar als een MINI 3-deurs, alleen dan met een volledig elektrische aandrijving. 

De MINI Electric biedt volledig elektrische go-kart fun en dat met een range tot wel 234 km. Ideaal geschikt dus voor jouw dagelijkse woon-werkverkeer.

OP EN TOP SPORTIEF.

ELEKTRISCH JCW MODEL.

Omdat elektrisch rijden de toekomst heeft zit MINI niet stil wat betreft het ontwikkelen van elektrische modellen. Zo wordt er onder meer gewerkt aan een volledig elektrisch John Cooper Works model. Hierdoor worden de sportieve prestaties van de snelste MINI's gekoppeld aan emissievrij rijden. Op en top sportief dus.

De eerste tests met een volledig elektrisch JCW model hebben inmiddels plaatsgevonden op de Nürburgring.

BLIK IN DE TOEKOMST.

MINI URBANAUT.

De MINI Vision Urbanaut geeft een blik in de mobiliteitstoekomst zoals MINI die ziet, vooral gericht op het ruimtegebruik in de auto. De MINI Vision Urbanaut is niet alleen volledig elektrisch, maar kan ook nog een volledig autonoom rijden. Hierdoor worden ruimte in de auto ook anders benut dan voorheen. Stap je in deze conceptcar dan betreed je eigenlijk een 'huiskamer op wielen'. Instappen doe je door middel van een centrale ingang en de rest van het interieur kan je in één handomdraai wijzigen.

Wanneer je stilstaat met de Urbanaut kun je de voorruit openklappen en zo heb je altijd je eigen balkon bij je. De grille aan de voorkant is een paneel in de vorm van een afgeronde achthoek. Achter dit paneel zit de techniek voor het autonoom rijden verwerkt.