MINI-Cooper-Electric-Achterkant-Blauw-MINI-Countryman-Electric-Zijkant-Ekris-Header-Mobile
MINI-Cooper-Electric-Achterkant-Blauw-MINI-Countryman-Electric-Zijkant-Ekris-Header-Mobile

ELEKTRISCHE MODELLEN.

Ontdek de elektrische MINI modellen.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

ELEKTRISCHE MINI MODELLEN.

100% elektrisch en tegelijk ook 100% MINI met het kenmerkende go-kart feeling. Wanneer je voor een elektrische MINI kiest wil je natuurlijk niet inleveren op rijplezier en fun. Overweeg jij om binnenkort over te stappen op een elektrische MINI dan heb je op dit moment de keuze uit twee MINI modellen. Maar daar blijft het niet bij. Naast de MINI Cooper Electric en de MINI Countryman Electric komen er nog meer elektrische MINI's aan. 

VOLLEDIG ELEKTRISCHE MINI RIJDEN.

Wil je een volledig elektrische MINI rijden dan kun je kiezen uit de volgende modellen:

IN AANTOCHT.

MINI ACEMAN.

Elektrisch nieuws van MINI in aantocht. In 2024 wordt namelijk de volledig elektrische MINI Aceman geshowd aan de wereld. Wil jij alvast ontdekken wat je van de MINI Aceman kan verwachten, lees dan snel verder op onze MINI Aceman modelpagina.

MINI-Aceman-Camouflage-Rijdend-Voorkant-Zijkant-Ekris-Header-Mobile

OP EN TOP SPORTIEF.

ELEKTRISCH JCW MODEL.

Omdat elektrisch rijden de toekomst heeft zit MINI niet stil wat betreft het ontwikkelen van elektrische modellen. Zo wordt er onder meer gewerkt aan een volledig elektrisch John Cooper Works model. Hierdoor worden de sportieve prestaties van de snelste MINI's gekoppeld aan emissievrij rijden. Op en top sportief dus.

De eerste tests met een volledig elektrisch JCW model hebben inmiddels plaatsgevonden op de Nürburgring.

BLIK IN DE TOEKOMST.

MINI URBANAUT.

De MINI Vision Urbanaut geeft een blik in de mobiliteitstoekomst zoals MINI die ziet, vooral gericht op het ruimtegebruik in de auto. De MINI Vision Urbanaut is niet alleen volledig elektrisch, maar kan ook nog een volledig autonoom rijden. Hierdoor worden ruimte in de auto ook anders benut dan voorheen. Stap je in deze conceptcar dan betreed je eigenlijk een 'huiskamer op wielen'. Instappen doe je door middel van een centrale ingang en de rest van het interieur kan je in één handomdraai wijzigen.

Wanneer je stilstaat met de Urbanaut kun je de voorruit openklappen en zo heb je altijd je eigen balkon bij je. De grille aan de voorkant is een paneel in de vorm van een afgeronde achthoek. Achter dit paneel zit de techniek voor het autonoom rijden verwerkt.