MINI-Clubman-Final-Edition-Zijkant-Header-Mobiel
MINI-Clubman-Final-Edition-Zijkant-Header-Mobiel

MINI CLUBMAN FINAL EDITION.

De laatste Clubman.

TIME TO SAY GOODBYE.

LAATSTE UNIEKE UITVOERING.

In februari 2024 stopt na meer dan 50 jaar de productie van de MINI Clubman. Met de MINI Clubman 'Final Edition' brengt MINI een laatste ode aan zijn kenmerkende model met zes deuren. Van de MINI Clubman Final Edition worden 1.969 exemplaren gemaakt, waarvan er slechts 30 naar Nederland komen. Het aantal exemplaren verwijst naar het jaar waarin de oorspronkelijke en legendarische Mini Clubman werd geïntroduceerd.

De Final Edition is verkrijgbaar als Cooper of als Cooper S motorisering. Meer informatie over de MINI Clubman Final Edition en wat hem zo uniek maakt lees je hier. Prijzen en definitieve uitrusting worden begin juni 2023 bekend gemaakt. Bij interesse kun je dat nu al bij ons aangeven via onderstaande button.

UNIEKE DETAILS.

EXTERIEUR.

Zoals je gewend bent van de MINI Clubman komt hij gewoon met zes deuren. Maar er is meer. Je kunt kiezen uit drie carrosseriekleuren namelijk: Nanuq White, Enigmatic Black en Melting Silver III. Het verschil wordt echt gemaakt door de Shimmer Copper details op de Final Edition. De Shimmer Copper details komen onder meer terug in de omlijsting van de grille, bovenrand van de dwarsbalk in de grille, side scuttles en de 18" lichtmetalen velgen.

Langs de onderrand van de portieren zijn smalle lijnen zichtbaar die het shooting brake concept van de MINI Clubman accentueren. Deze lijnen komen ook terug aan de rechterkant van de motorkap en op de achterdeur rechts. Een elegant ‘Final Edition’-opschrift maakt de speciale uitvoering duidelijk, net als de ‘1 of 1.969’-badge op de C-stijlen.

NEEM PLAATS EN GENIET.

INTERIEUR.

Het interieur van de MINI Clubman Final Edition benadrukt een exclusief gevoel. Net als aan de buitenkant komen ook binnen in deze Clubman de nodige Final Editions terug. Denk hierbij aan de instaplijsten, onderste spaak op het stuurwiel, bekleding, vloermatten en het dashboard. Een navigatiesysteem met 8,8-inch touchscreen is standaard. Enkele details van het interieur lichten wij graag voor je uit.