MINI EXPERIENCE CENTER

slide

Gloednieuwe showroom

Ekris MINI Arnhem heeft een compleet vernieuwd MINI Experience Center als één van de eersten in Nederland. Beleef de complete nieuwe MINI-ervaring!

slide

MINI-werkplaats

Ekris MINI Arnhem heeft een compleet vernieuwd MINI Experience Center als één van de eersten in Nederland. Nieuw is de speciale MINI-werkplaats met eigen MINI-monteurs en een eigen service adviseur. 

slide

John Cooper Works Corner

Bij Ekris MINI Arnhem vindt u het complete aanbod MINI-modellen. Voor de liefhebbers is er een speciale John Cooper Works Corner. De sportieve en snelle John Cooper Works modellen als overtreffende trap van MINI bedient de raceliefhebber op zijn wenken. 

slide

Twee verdiepingen

De 2e etage is ingericht met een ruim aanbod MINI occassions. Voor elk budget is hier een passende MINI te vinden. Komt en dompel uzelf onder in het ware MINI gevoel!

Ekris MINI Arnhem is dé MINI Specialist in Arnhem en omgeving. Als officiële MINI Dealer kunt u bij ons terecht voor advies of aanschaf van een nieuwe- of gebruikte MINI. Ook als u reeds een MINI rijdt staan wij voor u klaar! Met een eigen MINI Werkplaats voeren wij graag reparatie-, garantie- of servicewerkzaamheden aan uw MINI uit.  

MINI Acties

Actie overzicht

Taxeer uw huidige auto

Online inruilvoorstel

Aftermovie opening Ekris MINI Arnhem

Op dinsdag 27 maart openden wij ons gloednieuwe MINI Experience Center in Arnhem op feestelijke wijze. Bekijk hier de officiële aftermovie. 

Contactgegevens

Markweg 4

6883 JM Velp

026 - 364 21 64

arnhem@ekris.nl

 

Routebeschrijving

 

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur

Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur