MINI John Cooper Works Experience center

Ontdek de wereld van John Cooper Works bij Ekris

Het MINI John Cooper Works Experience Center in Veenendaal is dé place to be voor MINI-fans. Naast de reguliere MINI-modellen vind je hier namelijk alle John Cooper Works- modellen én demo's. Ook op het gebied van accessoires voor je MINI kun je je hart ophalen. Van John Cooper Works-uitlaatsystemen tot speciale verlichting en unieke wielsets. Alle ingrediënten om jouw MINI nóg sportiever te maken zijn aanwezig in dit unieke Experience Center.

slide
slide
slide
slide
slide

Lifestyle collectie

De nieuwste MINI John Cooper Works Lifestyle collectie bewonderen? Dat kan in ons MINI John Cooper Works Experience Center. Van t-shirts tot zonnebrillen en modelauto's, alles is aanwezig. Een ware snoepwinkel voor de John Cooper Works fans.

slide

Originele Accessoires

Je MINI John Cooper Works vernieuwen of uitbreiden met originele MINI Accessoires? Hier vind je het grootste aanbod van MINI Accessoires in Nederland. Is een item niet meteen aanwezig? Dan bestellen wij het juiste onderdeel en leveren wij deze thuis af.

slide

Ervaar het zelf

Ervaar de John Cooper Works modellen zelf! Bij onze John Cooper Works Experience Center staan alle JCW-modellen klaar voor een proefrit. 

Contactgegevens

Plesmanstraat 36

3905 KZ Veenendaal

0318 - 546 546

ekrisveenendaal@ekris.nl

 

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag 08:00 uur - 18:00 uur

Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur

Dit vinden onze klanten

Onze onderneming richt zich op Nederland en Belgiƫ. Dat de MINI's nu hier worden geproduceerd versterkt onze keuze voor het merk. Het zijn leuke modellen met een jonge uitstraling en dat koppelen we graag aan ons bedrijf.
Alexander Bunt
Communicatiemanager, ORMIT

Alle John Cooper Works Modellen

Voorraad MINI's