BMW-2-Serie-Gran-Coupé-Rood-Achterkant-garagedeur-blauw-header-mobiel
BMW-2-Serie-Gran-Coupé-Rood-Achterkant-garagedeur-blauw-header-mobiel

EDITION COLORVISION.

Sportieveling met stijlvol karakter.

UNIEKE UITVOERING.

Stijlvol opvallen, wie wil dat nou niet? Bij BMW kan het nu met de speciale BMW Edition ColorVision die beschikbaar is op de BMW 1 Serie en de BMW 2 Serie Gran Coupé. Deze unieke uitvoering is beschikbaar vanaf juli 2022 en is een opvallende verschijning. Prijzen van deze unieke BMW uitvoering worden op een later moment bekend gemaakt.

Doordat de Edition ColorVision gebaseerd zijn op de M-Sport uitvoering van BMW is deze uitvoering standaard al enorm sportief, maar wat hem zo uniek maakt is de mogelijkheid om de exterieurkleur naar wens te kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld 50 speciale BMW M kleuren waaruit u kunt kiezen. De 18” Lichtmetalen M Bi-Colour velgen in zwart/zilver hebben een Y-spoke design en zijn exclusief beschikbaar op de Edition ColorVision.

Verder onderscheid de Edition ColorVision zich door een kleurrijk interieur door het gebruik van tweekleurig leer. Hierbij kunt u kiezen voor de combinatie zwart/rood of zwart/wit. De Edition ColorVision is beschikbaar op alle uitvoeringen van de BMW 2 Serie Gran Coupé. Op de BMW 1 Serie is deze speciale uitvoering alleen niet beschikbaar op de BMW 128ti.

INTERESSE?

Heeft u na het lezen van deze informatie al direct interesse in een BMW Edition ColorVision? Klik dan op button 'Houd mij op de hoogte' onder uw favoriete model en onze verkoopadviseurs houden u op de hoogte omtrent de ontwikkelingen rondom de Edition ColorVision uitvoeringen.