BMW_M_Lid_Worden_1180x1180
BMW_M_Lid_Worden_1180x1180

FASTR LID WORDEN.

Word lid van de snelste community van Nederland.

Aanmeldformulier

WORD LID VAN DE SNELSTE COMMUNITY VAN NEDERLAND.

BMW X5 M Blauw Voorkant 2560x1280

Fastr privileges.

FASTR VOORDELEN

Als lid van Fastr ontvangt u exclusieve en unieke BMW M priviliges. Zo kunt u als lid deelnemen aan (inter)nationale BMW M events, ontvangt u exclusieve aanbiedingen en wordt u lid van een selecte premium community.

Voorwaarden

Exclusiviteit staat voorop bij Fastr. 

U kunt lid worden door een BMW M te kopen bij Ekris. Iedere klant die in het verleden een BMW M heeft gekocht bij Ekris zal automatisch lid worden van Fastr.

 

Wilt u lid worden en rijdt u een BMW M, maar heeft u deze niet gekocht bij Ekris. Vul dan het bovenstaande formulier in, binnen 24 uur zal er contact met u worden opgenomen om te kijken naar de mogelijkheden.

BMW M4 Groen Voorkant 2560x1280

FASTR FAQ

De veelgestelde vragen.

Wat is Ekris Fastr?

Bij Ekris draait het om de mensen, samen met jullie bouwen wij aan de snelste BMW community van Nederland. 

Als lid van de Fastr community bent u welkom bij bijzondere BMW M events, ontvangt u exclusieve aanbiedingen, leest u bijzondere verhalen van andere leden en ontvangt u updates omtrent het laatste BMW M nieuws van onze BMW M Genius.

Hoe word ik lid van Fastr?

U kunt lid worden door een BMW M te kopen bij Ekris. Iedere klant die in het verleden een BMW M heeft gekocht bij Ekris zal automatisch lid worden van Fastr.

Wat zijn de voordelen?

Als lid van de Fastr community bent u welkom bij bijzondere BMW M events en ontvangt u zeer exclusieve aanbiedingen via de mail.

Ik heb een BMW M, kan ik lid worden van Fastr?

Wilt u lid worden en rijdt u een BMW M, maar heeft u deze niet gekocht bij Ekris. Vul dan het formulier in op de "lid worden" pagina, op werkdagen zal onze BMW M Genius binnen 24 uur contact met u opnemen om te kijken naar de mogelijkheden. Klik op de onderstaande button.

Ik heb geen BMW M, kan ik lid worden van Fastr?

Nee, helaas kunt u op dit moment geen lid worden van Fastr.