BMW-Vision-Neue-Klasse-Wit-Achterkant-rijdend-zonsondergang-header-mobile
BMW-Vision-Neue-Klasse-Wit-Achterkant-rijdend-zonsondergang-header-mobile

BMW VISION NEUE KLASSE.

Elektrisch, digitaal en circulair.

KIJK VOORUIT.

BMW VAN DE TOEKOMST.

Een blik op de toekomstige generatie BMW modellen. Dat is wat BMW laat zien met de BMW Vision Neue Klasse. “De BMW Vision Neue Klasse combineert onze innovatiecapaciteiten op het gebied van elektrificatie, digitalisering en circulariteit”, zegt Oliver Zipse, Voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG.

De CO2-voetafdruk gedurende de levenscyclus van de Neue Klasse is klein door een intensief hergebruik van grondstoffen, zeer energie-efficiënte productie en een volledig elektrische aandrijflijn met de zesde generatie BMW eDrive technologie.

De BMW Vision Neue Klasse is te zien op de IAA Mobility 2023 internationale autoshow in München.

VERHELDEREND DESIGN.

BACK TO BASE.

De BMW Vision Neue Klasse is een sportieve en compacte vierdeurs sedan. De vormgeving van de auto is helder, elegant en tijdloos. Wat opvalt in het design is dat de koplampen en de nierengrille een digitale eenheid vormen.

De 21” aerodynamische velgen met klassiek kruisspaak design vinden hun oorsprong in de autosport. De carrosseriekleur ‘Joyeus Bright’ bevat een subtiele gele tint en dat vormt een mooi contrast met de zwarte zijskirts en bumpers. Een hoger percentage hergebruik van grondstoffen en aanzienlijke reductie van verschillende materialen zorgt voor een hogere mate van circulariteit in het design van de BMW Vision Neue Klasse. Een verbeterd demontageconcept optimaliseert de recycling van het model na de gebruiksfase.

De achterkant van de BMW Vision Neue Klasse wordt gekenmerkt door grote vlakken. Het BMW logo is vrijwel onzichtbaar geplaatst tussen de achterlichten en de modelnaam bevindt zich net boven de achterbumper.

BMW PANORAMIC VISION.

VOLGENDE GENERATIE iDRIVE.

Zeg maar dag tegen analoge bediening. Vrijwel alles kunt u namelijk bedienen aan de hand van BMW Panoramic Vision. Het centrale beeldscherm, multifunctionele schakelaars op het stuurwiel en de beproefde spraakbediening van de BMW Intelligent Personal Assistent zorgen voor een optimale interactie met de BMW.

De nieuwe BMW iDrive is gebaseerd op een sterk geïntegreerde softwarearchitectuur, die rijervaring gerelateerde gegevens en infotainment bundelt met data van de voertuigelektronica, van elektrische systemen en van de BMW cloud. De interactie tussen mens en auto is zodoende nog meer op maat te maken voor de rijsituatie en individuele behoeften.

NET ALS THUIS.

AANGENAME SFEER.

Stoffen bekleding zorgt voor een aangename en comfortabele sfeer in de BMW Vision Neue Klasse. Het stuurwiel heeft een afgeplatte boven- en onderzijde en achter het stuur vindt u een licht gekleurd dashboard met het centrale display. De middenconsole is voorzien van een trendy transmissiehendel en biedt tevens de mogelijkheid om uw smartphone op te laden.

Via een enkele rail zijn de voorstoelen met de vloer verbonden waardoor er achterin meer beenruimte wordt gecreëerd. Door twee individuele zitplaatsen achterin hebben de passagiers daar sowieso al meer ruimte. Het interieur is geheel vrij van decoratief chroom en leer en draagt bij aan een lagere CO2 voetafdruk van het productieproces.

ONTDEK DE BMW VISION NEUE KLASSE.

BMW-Vision-Neue-Klasse-Wit-Voorkant-Deur-Open-Dame-Mobile-Thumbnail