BMW_i3_Zwart_Voorkant_1180x1180
BMW_i3_Zwart_Voorkant_1180x1180

DE BMW i3.

Ontdek hem bij Ekris.

DUURZAAM DE WEG OP.

ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN.

0% uitstoot, 100% rijplezier in de BMW i3. De BMW i3 is volledig gebouwd op groene windenergie in een van de meest moderne autofabrieken ter wereld. Ook is het interieur van de BMW i3 zeer duurzaam, de stoelen zijn voor 34% gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Kopen vanaf

€ 39.939


Private lease

€ 425


Financieren

€ 341


Netto bijtelling

€ 198

EEN STRAK LIJNENSPEL.

EXTERIEUR.

De BMW i3 is trendloos; hij geeft uitdrukking aan een zelfbewuste lifestyle. De BMW i3 is vormgegeven in een progressieve vormtaal die vanbuiten helderheid uitstraalt. Een auto met trendsettende individualiteit.

EEN GEWELDIGE BELEVING.

INTERIEUR.

Het interieur straalt een loungekarakter uit, en bestaat voornamelijk uit gerecyclede materialen.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

BMW i3
Elektrische actieradius in km.285 - 308
Systeemvermogen in kW (pk)125 (170)
Acceleratie 0-100 km/h in s7,3
BMW i3s
Elektrische actieradius in km.279 - 284
Systeemvermogen in kW (pk)135 (184)
Acceleratie 0-100 km/h in s6,9

IS DIT UW NIEUWE BMW?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW i3?

Heeft u interesse in de BMW i3? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij geven u graag meer informatie.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heeft u een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand least u zakelijk een gloednieuwe BMW. U kunt uw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.