BMW-M2-Cup-Maxime-Oosten-Ekris-Mobiel
BMW-M2-Cup-Maxime-Oosten-Ekris-Mobiel

BMW M2 CS CUP.

Maxime Oosten X Ekris / De Beier.

EKRIS / DE BEIER ONDERSTEUNEN MAXIME OOSTEN.

De 18-jarige Maxime Oosten zal dit raceseizoen deelnemen aan twee BMW M2 kampioenschappen en dat doet hij met de naam Ekris op zijn BMW M2 CS. Oosten gaat zijn racekunsten vertonen in de Duitse BMW M2 CS Cup en de door V-Max Racing georganiseerde BMW M2 CS Cup Benelux. Het seizoen voor Maxime Oosten start aankomend weekend met de Voorjaarsraces op Circuit Zandvoort. 

EYES ON THE PRIZE.

STRIJDEN VOOR DE TITEL.

“Aanvankelijk was ons plan om alleen de Duitse BMW M2 CS Cup te gaan rijden. Ik heb echter de mogelijkheid gekregen om samen met Bas Koeten Racing onder dealer Ekris BMW ook in de BMW M2 CS Cup Benelux van V-Max Racing Management deel te nemen. De kalenders van beide klassen hebben geen overlappingen, dus ik kan alle races rijden en dus ook strijden voor de titel."

"De samenwerking met Bas Koeten was afgelopen jaar erg professioneel en plezierig, dus dat wilde ik graag voortzetten. Ekris is in BMW autosport al een grote naam, met door de jaren heen fantastische resultaten in verschillende raceklassen. Dat ik dit seizoen met Ekris groot op mijn auto mag rondrijden geeft me een extra stimulans om het uiterste uit mezelf en de auto te halen.” 

BMW-M2-Cup-Maxime-Oosten-Ekris-zijkant-Bas-Koeten-Racing