BMW_Keram_Overname_1180x1180
BMW_Keram_Overname_1180x1180

OVERNAME KERAM.

 

DECEMBER, 2021

OVERNAME KERAM.

Goed nieuws, per heden neemt Ekris BMW en MINI, Keram over. Met de overname gaat Ekris BMW en MINI een vervolg geven aan het succesverhaal van Keram, een gevestigde naam Limburg.

De waarden, kennis en ervaring van Keram worden gebundeld met die van Ekris om zo de beste beleving aan BMW, MINI en Motorrad klanten te bieden. Nog niet eerder was Ekris in bezit van een Motorrad dealer, een geweldige uitdaging waarbij de kennis van Keram meer dan welkom is.

Op naar mooie tijden, wij hebben er zin in en kijken met vol vertrouwen naar de toekomst.

De huidige directeuren Ralph Kerres en John Meessen zijn blij met de overname: “schaalvergroting is essentieel om ook in de toekomst succesvol te blijven. Dat betekent dat je keuzes moet maken. In Ekris vinden we een partner met dezelfde waarden waar wij voor staan. Dat is in het belang van onze klanten en onze medewerkers”.

De directie van Ekris kijkt positief naar de toekomst: “Met de overname van Keram zijn wij in staat om verder door te groeien in het premium segment en kunnen wij met de ontwikkelingen binnen de automotive ook in de toekomst een sterke positie behouden.”

Anne Brons, algemeen directeur BMW Group Nederland begrijpt de beweegredenen van de verkopende partij: ”Elektrificatie, digitalisatie en duurzaamheid spelen een steeds grotere rol. Dit vereist ook aan de kant van onze dealers een nog verdere professionalisatie en specialisatie. Daar is een bepaalde schaalgrootte voor nodig”.

De Keram bedrijven zullen met terugwerkende kracht per 1 januari 2021 onderdeel worden van Ekris. 

Overname_Keram_Video_Thumbnail_2560x1000