BMW-i7-M7-xDrive-zijkant-mobiel
BMW-i7-M7-xDrive-zijkant-mobiel

BMW i7 M70 xDrive.

Buitengewoon genieten.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE PERFORMANCE MODEL.

NIEUWSTE BMW i7 UITVOERING.

Met de BMW i7 M70 xDrive presenteert BMW het nieuwste volledig elektrische performance model. Elektromotoren op de voor- en achteras zijn namelijk goed voor een systeemvermogen van 660 pk. Door dit enorme vermogen accelereert de BMW i7 M70 xDrive in 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u. Zijn topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/u.

Het rijbereik van de BMW i7 M70 xDrive bedraagt 560 tot 588 kilometer range op een volle accu. Met de BMW i7 M70 xDrive kunt u dus gerust een vakantiereis maken. Tevens beschikt de i7 M70 xDrive over een MAX RANGE functie. In de MAX RANGE stand neemt de actieradius met zo’n 15 tot 25 procent toe door het vermogen en de topsnelheid te beperken en de werking van sommige comfortfuncties te verminderen.

De geavanceerde oplaadsoftware van de Combined Charging Unit zorgt standaard voor het snel en efficiënt opladen van de hoogvoltage-accu. Dat gaat met tot 22 kW voor wisselstroom en tot 195 kW voor gelijkstroom (snelladen). Daardoor is het mogelijk om bij een snellaadstation in 10 minuten tot 170 km actieradius (WLTP) bij te laden.

De nieuwe BMW i7 M70 xDrive biedt keuze uit een breed aanbod carrosseriekleuren, waaronder meer dan 100 BMW Individual carrosseriekleuren. BMW Individual Two-Tone carrosseriekleuren zijn nu ook te combineren met BMW Individual carrosseriekleuren. Neem het voorbeeld van de BMW Individual Liquid Copper metallic voor de onderste helft van de carrosserie en Sapphirschwarz metallic voor het bovenste deel. Een extravagant voorkomen gegarandeerd.

Wilt u meer informatie over de BMW i7? Lees dan verder op de modelpagina van de BMW i7.