BMW-M5-Touring-Achterkant-Wrap-Camo-Header-Mobiel
BMW-M5-Touring-Achterkant-Wrap-Camo-Header-Mobiel

BMW M5 & M5 TOURING.

Meer M power in 2024!

NOG EVEN GEDULD.

M5 MODELLEN IN ONTWIKKELING.

BMW M GmbH zet het productoffensief voort en bevestigt de uitbreiding van het modellengamma met de BMW M5 Sedan en BMW M5 Touring. Beide modellen zullen in 2024 gepresenteerd worden aan het grote publiek. Hoewel beide auto's nog volop in de camouflage outfit zitten is het duidelijk dat de M5 en M5 Touring een en al power gaan bieden. Voor de M5 Sedan geldt dat deze momenteel al getest wordt op de openbare weg, op het BMW Group testterrein en op circuits over de hele wereld. 

Ook prototypes van de BMW M5 Touring zullen binnenkort te zien zijn in het stadsverkeer, op landwegen en snelwegen rond München en het hoofdkantoor van BMW M GmbH in Garching. Voor de M5 Touring staat een uitgebreide test op de Nürburgring Nordschleife in de agenda. Doel van deze test is om de ideale balans te vinden tussen sportieve prestaties op het circuit en superieur rijcomfort in het dagelijks verkeer.

Na jaren van afwezigheid kunnen BMW liefhebbers zich dus weer verheugen op een terugkeer van de BMW M5 Touring. In 2007 werd namelijk voor het laatst een BMW M5 Touring toegevoegd aan het modellenaanbod.