Maxime-Oosten-Ekris-Motorsport-2023-M4-GT4-Header-Mobiel
Maxime-Oosten-Ekris-Motorsport-2023-M4-GT4-Header-Mobiel

EKRIS & MAXIME OOSTEN.

Samen een stapje hogerop in 2023.

OOK IN 2023 SAMEN STRIJDEN VOOR MOOIE RESULTATEN.

MAXIME OOSTEN EN EKRIS GAAN EUROPEES.

Na een zeer succesvolle samenwerking in 2022 zal Ekris ook in 2023 Maxime Oosten ondersteunen op en naast de racebaan. De talentvolle Fries werd vorig jaar kampioen in de BMW M2 CS Cup en de BMW M2 CS Cup Benelux en is nu toe aan een stapje hogerop. De BMW M2 CS wordt dan ook ingeruild voor een gloednieuwe BMW M4 GT4 waarmee Oosten gaat deelnemen aan het ADAC GT4 Germany. “Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging en een stapje hogerop. Het grote deelnemersveld in het ADAC GT4 is erg sterk en ik kijk er dan ook enorm naar uit om in dit startveld te mogen vechten voor mooie resultaten. Waar we in ieder geval voor gaan strijden is om ieder raceweekend de snelste BMW te zijn.” 

NIEUWE LIVERY.

De BMW M4 GT4 is voorzien van een nieuwe livery en net als vorig jaar is Ekris prominent aanwezig op Maxime zijn BMW. “In 2022 heeft Maxime indruk gemaakt met aansprekende resultaten in de BMW M2 CS. Dit jaar wacht een nieuwe uitdaging op hem in een sterke raceklasse. Wij hebben vertrouwen in het racetalent van Maxime en wij kijken met heel veel plezier uit naar de start van het nieuwe raceseizoen”, aldus Frans van Ekris. 

Het verlengen van de samenwerking stemt ook tot tevredenheid bij Oosten. “Ekris is een bekende naam in de autosport met een jarenlange historie in verschillende raceklassen. Het is een hele eer om dit jaar de naam Ekris terug te brengen naar de Europese circuits.”

ADAC GT4 GERMANY.

Het ADAC GT4 Germany kampioenschap is een raceklasse waarin verschillende merken het tegen elkaar opnemen. Het openingsweekend wordt verreden op Oschersleben in het weekend van 26 t/m 28 mei. Daarna ziet de racekalender er als volgt uit:

  • 26 t/m 28 mei - Oschersleben
  • 23 t/m 25 juni - Circuit Zandvoort
  • 4 t/m 6 augustus – Nürburgring
  • 18 t/m 20 augustus – Lausitzring
  • 8 t/m 10 september – Sachsenring
  • 20 t/m 22 oktober – Hockenheimring