BMW-X1-M35i-Grijs-Voorkant-Bovenkant-Asfalt-Header-Mobiel
BMW-X1-M35i-Grijs-Voorkant-Bovenkant-Asfalt-Header-Mobiel

BMW X1 M35i.

Absolute topmodel X1.

SAV MEETS BMW M.

SPORTIEF TOPMODEL VAN DE BMW X1.

Vanaf november 2023 is de BMW X1 een nieuwe uitvoering rijker. En wat voor één. De allereerste BMW X1 M35i. De BMW X1 M35i combineert comfortabel rijplezier van een Sports Activity Vehicle met de dynamiek en stuurprecisie van BMW M modellen. Het sportieve karakter van de BMW X1 M35i komt duidelijk terug in het exterieur- en interieurdesign van de auto. 

De Europese marktintroductie staat in de agenda voor november 2023.

M SPECIFIEK DESIGN.

EXTERIEUR.

Zoals u van een sportieve BMW mag verwachten kenmerkt de BMW X1 M35i zich door een M specifiek design. Zo heeft de voorbumper grote luchtinlaten die ervoor zorgen dat de motor, transmissie en remmen altijd een optimale temperatuur hebben. De nierengrille van de X1 M35i heeft dubbele horizontale spijlen en is voorzien van M logo. 

Duidelijk aanwezige dorpelverbreders, dakspoiler en een achterbumper met diffusorinzet versterken de sportieve uitstraling. De achterbumper heeft ruimte voor vier uitlaateindpijpen. 19-inch lichtmetalen M wielen zijn standaard, optioneel zijn 20-inch wielen beschikbaar.

KLAAR VOOR DE START.

INTERIEUR.

De cockpit van de BMW X1 M35i heeft een M specifiek design. Highlights zijn het met Alcantara beklede dashboard, de Aluminium Hexacube Dark interieuraccenten, antracietkleurige hemelbekleding, M instaplijsten, M pedalen, M specifieke weergaven op het BMW Curved Display en het met leder beklede M Sportstuurwiel met schakelpaddles. Zwart Veganza/Alcantara beklede sportstoelen met blauw contrasterend stiksel zijn standaard. Optioneel zijn M Sportstoelen leverbaar. 

Wat betreft functionaliteit heeft de X1 M35i niets ingeleverd. De rugleuning van de achterbank is 40:20:40 neerklapbaar. De hoek van de rugleuning is voor iedere zitplaats individueel instelbaar. De bagageruimte heeft een inhoud van 540 liter en is te vergroten tot 1.600 liter.

GO FOR IT!

PERFORMANCE.

Sportieve prestaties staan voor u klaar als u voor de BMW X1 M35i kiest. Vanuit stilstand sprint de BMW X1 M35i in 5,4 seconden naar 100 km/u. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/u. Deze sportieve prestaties worden mogelijk gemaakt door de 300 pk sterke viercilinder-in-lijn 2,0-liter benzinemotor die gekoppeld is aan een 7-traps Steptronic transmissie met dubbele koppeling. 

De BMW X1 M35i is standaard uitgerust met het adaptieve M onderstel met mechanisch aangestuurde, verstelbare en frequentie-selectieve dempers. Het sportieve topmodel van de X1 staat ook nog eens 15 millimeter lager, vergeleken met andere X1 modellen,  voor extra sportief rijgedrag.