BMW X3 - Header Mobiel
BMW X3 - Header Mobiel

BMW X3 GETEST.

Laatste puntjes op de i.

DE BMW X3 ONDERGAAT LAATSTSE UITVOERIGE TESTS.

De vierde generatie BMW X3 wordt over een aantal weken gepresenteerd, maar voor deze introductie ondergaat deze populaire Sports Activity Vehicle van BMW een laatste uitgebreide test in het testcentrum van de BMW Group in Miramas, Zuid-Frankrijk. Tijdens deze tests worden onder andere de chassisbesturings- en rijhulpsystemen gefinetuned.

EEN TYPISCHE BMW RIJERVARING.

Er is goed gebruik gemaakt van de veelzijdige testbaan in Miramas. De baan leent zich namelijk perfect uit voor tests op het gebied van acceleratie, ophanging, demping, stuurprecisie en remgedrag. De rijdynamiek en efficiëntie van de nieuwe BMW X3 profiteren van een intelligente lichtgewicht constructie en geoptimaliseerde aerodynamische eigenschappen. Dankzij BMW’s unieke ontwikkelingsexpertise zijn alle componenten en systemen van de aandrijf- en chassistechnologie perfect op elkaar afgestemd.

GEAUTOMATISEERD RIJDEN.

De vierde generatie BMW X3 is voorzien van de allernieuwste BMW Operating System 9, inclusief BMW iDrive Controller. Hiermee wordt de X3 voorzien van een uitgebreide selectie aan systemen om geautomatiseerd te rijden en parkeren en overtreft hij de vereisten van de Euro NCAP-veiligheidstest.

Een bijzondere bijkomstigheid is de uitstekende functionaliteit van alle assistentiesystemen. Zo is de nieuwe BMW X3 voorzien van een Active Lane Change Assistant en een Parking en Manoeuvre Assistant, waarmee de bestuurders manoeuvres van buiten het voertuig kan besturen met een smartphone.