BMW_7_Serie_Voetbal_App_Header_Mobiel
BMW_7_Serie_Voetbal_App_Header_Mobiel

MIS NOOIT MEER EEN WEDSTRIJD ALS JE RIJDT.

Wat een goal!

BMW is de eerste autofabrikant die voetbalcontent gaat testen met een pilot. In de pilot wordt het mogelijk om via een applicatie op de BMW Curved Display wedstrijden uit de Duitse Bundesliga te bekijken of beluisteren. Deze unieke app zal voorlopig uitsluitend beschikbaar zijn in de nieuwe BMW 7 Serie in Duitsland. De pilot zal later ook verspreid worden naar de rest van Europa, Amerika en Azië.

Nu denk je vast “Het is toch totaal niet veilig om voetbal te kijken terwijl je rijdt?”. Dat klopt! Daarom is het alleen mogelijk om voetbal te kijken als de auto stilstaat. Als de auto rijdt kan je dus niet naar de content kijken, maar je kan er nog wel naar luisteren. De test richt zich voornamelijk op on-demand content zoals highlight-beelden of wedstrijdgegevens, maar ook op geselecteerde live-content.

Om de voetbalapp te kunnen gebruiker dient er een Personal eSim geactiveerd worden in de auto. Dankzij de antenne in de auto wordt het dan mogelijk om via 5G voetbal te streamen.

Wellicht dat jij in de toekomst nooit meer een wedstrijd van jouw favoriete club hoeft te missen als je onderweg bent. Hoe ideaal is dat!