Rick van de Bunt - Header Mobiel
Rick van de Bunt - Header Mobiel

EEN INSPIREREND PAD BIJ EKRIS VEENENDAAL.

HET VERHAAL VAN RICK VAN DE BUNT.

Ontmoet Rick van de Bunt, een 29-jarige hardwerkende en ambitieuze professional bij Ekris Veenendaal. Zijn inspirerende loopbaan bij het premium merk BMW & MINI heeft hem op een opwaartse reis gebracht, van leerling monteur tot service manager. Een verhaal van vastberadenheid, toewijding en het streven naar persoonlijke groei.

LIEDE VOOR AUTOMOTIVE.

VAN MONTEUR NAAR SERVICE MANAGER.

Rick begon zijn carrière als leerling monteur, klom geleidelijk op naar de positie van eerste monteur en daarna naar het magazijn. In 2016 maakte hij een uitstapje naar Defensie, maar zijn liefde voor de automotive-industrie bracht hem al snel terug naar Ekris, waar hij zijn avontuur als monteur voortzette. Uiteindelijk maakte Rick de overstap naar de positie van service adviseur en bekleedt hij vandaag de dag de rol van service manager.

MOTIVATIE OM UIT TE BLINKEN.

"LAAT MAAR ZIEN DAT JE HET KAN."

Rick's toewijding om alles zelf te willen doen en elk facet van het bedrijf te begrijpen, leidde ertoe dat hij in diverse delen van het bedrijf heeft gewerkt. Zijn managers moedigden hem aan met de woorden "laat maar zien dat je het kan," een motto dat hem altijd heeft gemotiveerd om uit te blinken in zijn werk. Voor Rick zijn het jaren geweest waarin hij het meeste leerde en zijn grootste prestatie bereikte - het vertrouwen en de vrijheid om losgelaten te worden in het bedrijf en een overweldigende verantwoordelijkheid te dragen.

ALS PERSOON GEGROEID.

EEN STOERE JONGENSDROOM.

Het werken bij Ekris was voor Rick een stoere jongensdroom die werkelijkheid werd. Hoewel het werken met een premium merk eerder onbereikbaar leek, voelde Rick zich bij Ekris als een warme deken omringd door een omgeving van harde werkers, wat hem extra motiveerde om zijn beste beentje voor te zetten. Rick gelooft dat zijn ervaring bij Ekris hem heeft geholpen om als persoon te groeien. Zijn communicatieve vaardigheden zijn verbeterd en hij is uitgegroeid tot een echt mensenmens. Zelfs op zaterdagochtenden is Rick te vinden in de garage, omdat hij plezier haalt uit zijn werk en er energie uit put.

HARD WERKEN EN TOEWIJDING.

DE SLEUTEL TOT SUCCES.

Voor nieuwe werknemers bij Ekris heeft Rick een waardevol advies: hard werken, toewijding en een hoger doel voor ogen hebben zijn de sleutels tot succes. Deze kwaliteiten moeten ook intrinsiek aanwezig zijn. Rick's persoonlijke drive is om Ekris Veenendaal te behandelen als zijn eigen bedrijf, en zijn toekomstperspectief omvat zelfs de ambitie om ooit directeur van Ekris te worden.

Rick's opvoeding heeft hem geleerd om altijd hard te werken, en zijn levenslessen benadrukken dat je meer moet doen dan anderen als je meer wilt bereiken. Hij gelooft dat het niet alleen gaat om wie je bent, maar ook om wie je kent. Zijn omgeving bij Ekris en daarbuiten, waarin iedereen hard werkt, is voor hem aanstekelijk en draagt bij aan zijn succes en groei.

OPZOEK NAAR EEN INSPIRERENDE CARRIÈRE BINNEN DE AUTOMOTIVE?

Wil jij net als Rick van de Bunt een inspirerende carrière bij Ekris Veenendaal? Sluit je dan aan bij ons team van gepassioneerde professionals. Ontdek de mogelijkheden en uitdagingen die werken bij een premium merk te bieden heeft. Kom ons versterken en laat zien dat jij het kunt! Bezoek onze website of neem contact op voor meer informatie over carrièremogelijkheden bij Ekris Veenendaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!