Julia Jurriens werkplaatsmonteur - header mobiel
Julia Jurriens werkplaatsmonteur - header mobiel

VAN BMW LIEFHEBBER TOT TOP MONTEUR.

HET VERHAAL VAN JULIA.

Julia Jurriens is een opvallende verschijning in een door mannen gedomineerde wereld van automotive. Als automonteur bij Ekris in Arnhem heeft ze niet alleen haar technische vaardigheden bewezen, maar ook genderstereotypen doorbroken. Haar reis van de Havo naar het MBO, haar liefde voor auto's geërfd van haar opa en haar vastberadenheid om als vrouwelijke automonteur te slagen maken Julia's verhaal inspirerend en uniek.

met de paplepel ingegoten.

JONG GELEERD.

Al van jongs af aan had Julia een technische achtergrond en een diepe affiniteit met auto's. Haar opa bracht haar de liefde voor auto's bij en al snel werd ze verliefd op het merk BMW. Een liefde die haar familie deelde Julia groeide op in een omgeving waar BMW voertuigen de norm waren. Vanaf dat moment werd het haar droom om als automonteur aan de slag te gaan, specifiek met dit premium merk.

uitdagingen.

DOORZETTINGSVERMOGEN.

Julia ondervond de uitdagingen van stereotypen tijdens haar sollicitaties. Het vooroordeel dat vrouwen niet geschikt zijn als automonteur motiveerde Julia om haar vaardigheden te bewijzen. Een proefdag bij Ekris gaf haar de kans om dit te doen. Na haar indrukwekkende prestaties kreeg ze de kans om haar carrière in de autobranche voort te zetten.

verwachtingen overtreffen.

SNELLE ONTWIKKELING.

Julia leerde al snel dat de communicatie en procedures bij Ekris anders in elkaar zaten ten opzichte van de kleinere bedrijven waar ze hiervoor werkzaam was. Ze ontwikkelde zich snel, kreeg haar eigen werkplek en nam taken op zich die verder gingen dan de verwachtingen. Met vastberadenheid en een "altijd een weerwoord hebben"-mentaliteit behaalde ze alle certificaten van BMW.

Julia stond voor uitdagingen, waaronder het beheersen van complexe BMW-diagnoseprogramma's. Ze bewees dat ze niet alleen als vrouw, maar ook als competente automonteur meetelde. Trots deelt ze haar prestatie: het verkopen van een auto aan haar vader die ze zelf had klaargemaakt.

doorgroeimogelijkheden.

GROTE AMBITIES.

Met een oog op de toekomst heeft Julia grootse plannen. Ze wil een chef werkplaats worden, een positie die zelden door een vrouw in deze branche is vervuld. Haar motto "Destination Unknown" benadrukt de reis, de onvoorspelbare paden die het leven biedt en het belang van het grijpen van kansen zonder te weten waar ze toe zullen leiden.

vrouw in de techniek.

EEN INSPIRATIE.

Julia Jurriens is niet alleen een succesvolle automonteur, maar ook een inspiratiebron voor vrouwen die streven naar carrières in technische industrieën. Haar vastberadenheid, passie en doorzettingsvermogen hebben niet alleen de verwachtingen overtroffen, maar ook de weg vrijgemaakt voor andere vrouwen die hun plek willen veroveren in de wereld van auto's en techniek.