Magazijn_Try_Out_Header_Mobiel
Magazijn_Try_Out_Header_Mobiel

MAGAZIJN TRY-OUT.

Een CV is verleden tijd.

Opzoek naar talent.

WORD JIJ ONZE NIEUWE PARTS MEDEWERKER?

Geen dag is hetzelfde in het magazijn bij Ekris. Je bent een belangrijke schakel in het aftersales proces. Jij zorgt er met jouw kennis voor dat onze monteurs snel voorzien zijn van de juiste onderdelen. Daarnaast help jij onze klanten met het vinden en uitzoeken van de juiste onderdelen en accessoires. Heb jij oog voor detail en kan je ervoor zorgen dat de voorraad van het magazijn altijd op en top georganiseerd is? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Vind jij dat zelf ook? Laat je CV dan thuis, doe de Ekris Try-Out voor Parts Medewerker en ontdek of jij onze nieuwe collega wordt in het magazijn.

Bij Ekris werk je met de tofste premiummerken BMW en MINI. Wij laten een saaie sollicitatieprocedure achterwege en zijn vooral benieuwd naar waar jij toe in staat bent!

Bereid je vast voor.

HOE WERKT DE TRY-OUT?

Om het je makkelijk te maken vertelt onze collega Robin je in deze video wat de try-out inhoudt en hoe wij te werk gaan.

Magazijn_Try-Out_Video_Mobiel

WAT GEBEURT ER ALS JE DOOR DE TRY-OUT KOMT?

Doorloop jij de Magazijn Try-Out succesvol, dan staat het volgende jou te wachten:

  • Je ondertekent een contract bij Ekris.
  • Je wordt ingewerkt door je nieuwe Ekris collega's.
  • Je gaat aan de slag bij een inspirerende en ambitieuze organisatie.
Magazijn_Try_Out_product_overhandigen_klant

INTERESSE?

Hebben we jouw interesse gewekt voor de Magazijn Try-Out? Aarzel dan niet en klik op onderstaande button om de Try-Out vragen te beantwoorden. Wie weet word jij wel onze nieuwe Parts Medewerker!