Ekris-BMW-MINI-verkoper-showroom-mobiel
Ekris-BMW-MINI-verkoper-showroom-mobiel

EKRIS TRY-OUT.

Op zoek naar talent.

ANDERS DAN ANDERS.

SOLLICITEREN ZONDER CV.

Ben jij het salestalent waar wij naar op zoek zijn? Denk jij alles te kunnen verkopen wat los en vast zit? Doe dan de Ekris Sales Try-Out, een sollicitatie zonder cv.

Een Sales Try-Out, je leest het goed. Wij geloven erin dat jij als (toekomstig) verkoper niet een saaie sollicitatieprocedure hoeft te doorlopen. Laat jezelf zien, laat zien waar je goed in bent, en kom er direct achter of jij de juiste match bent. De Ekris Sales Try-Out is dé nieuwe manier van solliciteren.

ZO WERKT HET.

HOE WERKT DE TRY-OUT?

Benieuwd hoe het traject van de Ekris Sales Try-Out eruit ziet? Onze verkoper Tim Reinhard legt jou graag uit hoe wij te werk gaan. Heb jij twijfel en loop je daarom liever eerst een dag mee? Geen probleem. Proef de sfeer bij ons op de werkvloer en kijk of dit is wat jij zoekt. (Natuurlijk krijg je hiervoor een vergoeding).

Thumbnail-video
Ekris-Medewerker-contract-tekenen

ALS JE WORDT AANGENOMEN.

ALS JE DE BAAN KRIJGT.

Wanneer jij bent uitgekozen als winnaar van de Ekris Sales Try-Out en de handtekeningen zijn gezet begint het echte werk.

  • Je komt te werken op de vestiging welke jij hebt besproken tijdens jouw try-out.
  • Je wordt ingewerkt door een van je nieuwe Ekris Collega’s.
  • Je krijgt extra salestrainingen van BMW en MINI Academy Nederland.

DIT GA JE DOEN.

WAT KUN JE VERWACHTEN ALS JE BIJ ONS KOMT WERKEN?

Jij bent vanaf het eerste klantcontact tot de aflevering verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces. Hierbij weet jij op enthousiaste en professionele wijze de klant te adviseren en te begeleiden. Door jouw passie en gedrevenheid weet je gunning te creëren en ben je een prettige gesprekspartner die voor het optimale resultaat gaat. Daarnaast onderhoudt je proactief contact met klanten en zorg je voor de juiste presentatie zowel in de showroom als online.

Ekris-mederwerker-vestigingsmanager-feliciteren-handen-schudden

WIJ HELPEN JE OP WEG.

TIPS.

Er zijn natuurlijk tal van redenen waarom wij jou zouden moeten bellen. Maar om je toch een klein beetje in de juiste richting te helpen, adviseren wij je in ieder geval antwoord te geven op de volgende vragen:

 

Wie ben jij?

Houd het luchtig, wij zijn vooral benieuwd naar wat jou, jou maakt!

Ik ben Frenkie Smink (22 jaar), woon in Amersfoort en sinds mijn 18e in het bezit van een rijbewijs B. In het weekend kijk ik samen met vrienden graag naar Formule 1 of voetbal. Verder heb ik een half jaar in het buitenland gewoond waar ik enorm veel mensen van over de hele wereld heb leren kennen.

Waarom wil jij voor Ekris werken?

Gebruik hier kernwoorden die jou omschrijven en licht deze toe.

Auto’s, pro-actief en gezelligheid. Ja, zo kun je mij omschrijven. Vanaf jongs af aan ben ik al helemaal gek van auto’s. Op dit moment ben ik trotse bezitter van een Volkswagen Polo uit 2013. Hiervoor heb ik een bijbaan gehad als werkplaatshulp bij PON, iedere zaterdag was ik de aangewezen persoon om het terrein netjes te houden. Verder ben ik proactief en probeer ik altijd goed voorbereid de deur uit te gaan, het zal mij niet snel gebeuren dat ik niet weet wat de dag mij gaat brengen. En last but not least, ik breng een hoop gezelligheid met mij mee. Ik ben een echt sociaal dier, kan goed opschieten met vrienden maar hou er ook van nieuwe mensen te ontmoeten.

Waar sta jij voor?

Vertel hier waar jij voor staat, vertel ons iets wat jij eerder nog niet hebt kunnen vertellen.

Ik sta voor positiviteit in het leven, ben heel serieus en kan over veel problemen luchtig nadenken. Meestal betekent een fout niet het einde van de wereld. Laten wij samen kijken naar een oplossing, want samen komen we verder dan alleen, met collega’s en vrienden hoop ik het beste bij iedereen naar boven te halen.

OVERTUIGD?

DOE DE TRY-OUT!

Ben jij overtuigd geraakt? Klik dan op onderstaande button en stuur jouw Try-Out aanmelding in!