Ekris-Utrecht-Lokaal-Betrokken-Netwerkevent-Mobiel
Ekris-Utrecht-Lokaal-Betrokken-Netwerkevent-Mobiel

LOKALE BETROKKENHEID.

Ekris in de buurt.

ZICHTBAAR BIJ U IN DE BUURT.

Als Ekris Utrecht zijn we nauw betrokken bij “onze” stad en een groot gedeelte van de prachtige provincie Utrecht. 
We zijn als Ekris Utrecht trots vele zakelijke relaties al jarenlang te mogen bedienen. Dit hebben we de afgelopen jaren opgebouwd door nauw betrokken te zijn bij de lokale markt.

Veelal door schaalvergroting zijn we ons bewust dat onderscheidend vermogen op lokaal gebied een steeds belangrijkere rol zal gaan worden. 
Door onze actieve houding richting de zakelijke markt zoeken we de samenwerking met onze lokale partners actief op en vervullen we als mobiliteitspartner vaak de adviserende rol binnen de organisatie. 

Het constant lokaal zichtbaar zijn zorgt voor de binding en reciprociteit tussen Ekris Utrecht en haar klanten. Ondanks het steeds groter worden van onze organisatie verliezen we deze belangrijke factor niet uit het oog. De samenwerkingen die we opzetten zijn langdurig en bieden een goede basis voor een lange relatie en versterking waar nodig.

Als troste sponsor bij verschillende sportclubs en evenementen op culinair en gastronomisch niveau ontmoeten we onze zakelijke klanten vaak in ongedwongen sfeer. Hierbij blijft het contact in stand met onze zakelijke klanten. We mogen ons met trots partner noemen bij verschillende voetbal clubs. Zo zijn we bij alle thuiswedstrijden aanwezig in de Executive Lounge bij FC Utrecht. Met ruimte tot het meenemen van gasten proberen we bij iedere wedstrijd onze klantrelatie een gezond competitief randje te geven.

Voor met name opkomend talent sponsoren we voetbalvereniging Hercules, een van de oudste voetbalclubs van Nederland en de grootste voetbalvereniging in de provincie Utrecht. Een eer om ook hier onze naam aan te mogen verbinden. 

Op culinair en gastronomisch vlak zijn we één van de partners van de alom bekende Utrechtse Haringparty. De Utrechtse Haringparty biedt ondernemend Utrecht de mogelijkheid elkaar te ontmoeten. Uiteraard onder het genot van de allerbeste haring, oesters en wijnen. Door het succes van dit event hebben we al snel de winterse variant “De Utrechtse Kerstborrel” in het leven geroepen.