BMW-4-Serie-Coupé-blauw-achterkant-brug-werkplaats-mobiel
BMW-4-Serie-Coupé-blauw-achterkant-brug-werkplaats-mobiel

PERIODIEK ONDERHOUD.

WANNEER IS HET NODIG?

TUSSENTIJDSE CHECK.

WANNEER IS PERIODIEK ONDERHOUD NODIG?

Periodiek onderhoud aan uw BMW dient u eens in de 24 maanden te laten uitvoeren. Het is belangrijk om het Periodieke Onderhoud aan uw BMW te laten uitvoeren zodat u met een veilige en bedrijfszekere auto op pad kunt blijven gaan. Door de Condition Based Service waarmee BMW werkt krijgt u echter tijdig een melding dat uw BMW toe is aan onderhoud, zo ook het periodiek onderhoud.

GRONDIGE INSPECTIE.

WAT DOEN WIJ TIJDENS PERIODIEK ONDERHOUD?

Tijdens Periodiek Onderhoud voeren wij een voertuiginspectie uit, waarbij we de remvloeistof vervangen. Zo gaat u veilig weer onderweg. Komen wij tijdens onze inspectie extra werkzaamheden tegen dan nemen wij hierover contact met u op. U kunt dan beslissen of u de nodige verbeteringen indien mogelijk direct wilt laten uitvoeren, of dat u op een later tijdstip terugkomt voor de werkzaamheden.

BMW-Uitleesapparatuur-periodiek-onderhoud

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN.

PRIJSINDICATIE.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN.

Bent u benieuwd wat een periodieke onderhoudsbeurt voor uw BMW gaat kosten? Via onderstaande button kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zelfs via WhatsApp. Onze Service Adviseurs zullen vervolgens contact met u opnemen en zo ontvangt u vanzelf een prijsindicatie voor een periodieke onderhoudsbeurt aan uw BMW.