MINI-Electric-Zwart-voorkant-zijkant-rijdend-mobiel
MINI-Electric-Zwart-voorkant-zijkant-rijdend-mobiel

MINI FLEX LEASE PREMIUM.

Flexibiliteit meets zekerheid.

LEKKER FLEXIBEL.

MAAK KENNIS MET FLEX LEASE PREMIUM.

Een MINI leasen doe je niet zomaar. Dat doe je omdat je zekerheid wilt, zekerheid van een vast bedrag per maand dat je kwijt bent aan jouw droom MINI. Die zekerheid is prettig, maar soms heb je ook gewoon behoefte aan vrijheid en flexibiliteit. Daarom komt MINI nu met Flex Lease Premium. Flex Lease Premium is optioneel toe te voegen aan een Private Lease en Operational Lease contract. Kies je voor Flex Lease Premium dan kun je één jaar na de gesloten overeenkomst kosteloos én op elk willekeurig moment de gesloten overeenkomst beëindigen. Heel erg handig wanneer je levenssituatie of mobiliteitsbehoefte gaat veranderen, maar ook als je niet kunt kiezen welke MINI je het liefst gaat rijden. Voor € 25,- per maand kun je de Flex Lease Premium optie opnemen in je contract. 

ZO GAAT HET IN ZIJN WERK.

HOE WERKT FLEX LEASE PREMIUM?

Wanneer je er voor kiest een nieuwe MINI te leasen met een looptijd van 48 maanden is het mogelijk de Flex Lease Premium optie toe te voegen aan het contract. Flex Lease Premium is beschikbaar op alle MINI modellen. Voor de MINI 3-Deurs, 5-Deurs, Cabrio en Electric geldt een tarief van € 25,- per maand. Kies je voor een MINI Clubman of MINI Countryman dan is het maandbedrag € 30,-.  Vanaf 1 jaar nadat de overeenkomst is ingegaan kun je met Flex Lease Premium, om welke reden dan ook, kosteloos en zonder opzeggingsvergoeding jouw overeenkomst stop zetten. Opzeggen kan op ieder moment met inachtneming van de één maand opzegtermijn.

OP EEN RIJTJE.

VOORDELEN FLEX LEASE PREMIUM.

Wat zijn de voordelen als je kiest voor een Flex Lease Premium optie in jouw Private Lease of Operational Lease overeenkomst. Dat zetten wij graag voor je overzichtelijk op een rijtje. Je profiteert van deze voordelen:

  • Boetevrij opzeggen na 12 maanden
  • Beschikbaar op alle MINI modellen
  • Vanaf € 25,- per maand
  • Mogelijk bij Private Lease en Operational Lease

WIJ GEVEN ANTWOORD.

VEELGESTELDE VRAGEN.

Kan ik Flex Lease Premium nog toevoegen aan mijn contract als dat reeds is afgesloten?

Helaas is dit niet mogelijk. Je kunt Flex Lease Premium alleen toevoegen voor het afsluiten van een overeenkomst.

Hoe vaak mag ik gebruik maken van de Flex Lease Premium optie?

Je hebt eenmalig de mogelijkheid om je contract na 12 maanden vroegtijdig stop te zetten. Wanneer je hierna een nieuw leasecontract afsluiten wordt dit automatisch een overeenkomst zonder Flex Lease Premium.

Wanneer kan ik mijn overeenkomst stopzetten als ik de Flex Lease Premium optie in mijn contract heb?

Het contract stopzetten kan 12 maanden nadat de overeenkomst is aangegaan. 

Let op: Opzegging is niet mogelijk wanneer er ten aanzien van de leaseovereenkomst sprake is van een betalingsachterstand.

Kan ik mijn overeenkomst ook stopzetten voordat één jaar verstreken is?

Het is altijd mogelijk om een overeenkomst stop te zetten voordat de 12 maanden voorbij zijn. Echter zijn hier wel voortijdige beëindigingskosten aan verbonden zoals beschreven in de algemene voorwaarden van je leaseovereenkomst.

Is er een opzegtermijn?

Ja die is er. De opzegtermijn bedraagt één maand.

Hoe kan ik mijn gesloten leaseovereenkomst beëindigen?

Dit kan heel eenvoudig per mail of brief.

KIES JOUW LEASEVORM.

IK WIL FLEX LEASE PREMIUM!

Ben jij na het lezen van de informatie over Flex Lease Premium helemaal overtuigd en weet je zeker dat je de Flex Lease Premium optie wilt opnemen in jouw contract? Kies dan hieronder welke leasevorm jouw voorkeur heeft en vraag via de online calculator geheel vrijblijvend een offerte aan.