MINI Countryman E - header mobiel
MINI Countryman E - header mobiel

MINI COUNTRYMAN ELECTRIC.

Avontuurlijk elektrisch.

VOLLEDIG ELEKTRISCH.

OVER DE MINI COUNTRYMAN ELECTRIC.

De MINI Countryman gaat volledig elektrisch als MINI Countryman Electric. Een stijlvolle en ruime allrounder voor dagelijks gebruik, zo zou je de MINI Countryman Electric het beste kunnen beschrijven. De Countryman Electric is leverbaar in twee vermogensniveaus en is naar verwachting mei 2024 te bewonderen in de showrooms van Ekris MINI. 

De MINI Countryman komt binnenkort ook in het nieuwe design beschikbaar met verbrandingsmotoren.

Kopen vanaf

€ 43.490


Private lease

€ 699


Financieren

€ 401


Netto bijtelling

€ 231

1520 x 1014

PROFITEER VAN SUBSIDIE OP NIEUWE MINI COUNTRYMAN E.

De MINI Countryman E moet nog zijn officiële introductie maken, maar wij hebben nu al een aanbieding voor jou. Je profiteert nu namelijk van € 2.950,- subsidievoordeel. Dit maakt rijden in de MINI Countryman E extra interessant! Wij hebben speciaal voor jou een rijk uitgeruste MINI Countryman E Essential samengesteld welke jij tegen een interessant bedrag kunt rijden. Klik op de button voor meer informatie.

CHARISMATIC SIMPLICITY.

EXTERIEUR.

Het exterieur van de MINI Countryman Electric wordt omschreven als een recht en minimalistisch silhouet, waarbij strakke oppervlakken het design kenmerken. Het vooraanzicht van de Countryman Electric is uitgerust met de nieuwe achthoekige grille. In deze grille zit ook een radar verwerkt voor de assistentiesystemen. De chromen omlijsting van de LED koplampen is verleden tijd, geheel in lijn met charismatic simplicity. 

Vanaf de zijkant gezien valt de C-stijl direct op, met een specifieke vorm op de zij-achterruit. De vlakke, verticale clusters van LED achterlichten in het grote oppervlak aan de achterkant verwijzen naar de klassieke Mini achterlichten en benadrukken de brede stand van de nieuwe MINI Countryman. 

De MINI Countryman Electric is verkrijgbaar in vier trims. De Essential Trim is helder en maximaal minimalistisch, de Classic Trim omvat vooral interieuropties, de Favoured Trim richt zich dan juist weer meer op het exterieur. Als laatste is er de John Cooper Works Trim die vooral de nadruk legt op het sportieve aspect van de MINI Countryman Electric.

EEN NIEUWE ERVARING.

INTERIEUR.

Het interieur van de MINI Countryman is een interieur zoals je nog nooit eerder zag in een MINI. Het instrumentenpaneel of scherm achter het stuur is verdwenen. Alle informatie vind je namelijk terug op het centrale ronde OLED display, of optioneel op het Head-Up display. Voor de dashboardbekledingen is voor het eerst textiel gebruikt. Passagiers voorin hebben bijna drie centimeter meer ruimte en achterin genieten passagiers van 2,5 centimeter meer ruimte. 

De bagageruimte bedraagt standaard 450 liter, maar kan vergroot worden naar maximaal 1.530 liter. Meer lichtinval? Optioneel is het panoramische dak beschikbaar dat half kan worden geopend.

 

ELECTRIC POWER.

PERFORMANCE.

De MINI Countryman Electric is verkrijgbaar in twee vermogensvarianten, de MINI Countryman E en MINI Countryman SE. Dankzij de vergrote spoorbreedte en langere wielbasis is de rijdynamiek uitstekend. 

OPLADEN.

De accu van de nieuwe elektrische MINI Countryman kan met wisselstroom worden opgeladen met een laadvermogen tot 22 kW. Snelladen gaat voor beide volledig elektrische modellen tot 130 kW. Hierdoor is de accu in minder dan 30 minuten van 10 naar 80% op te laden.

MINI Countryman E
Vermogen van de elektromotor204 PK (150 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.8,6 seconden
Actieradius462 kilometer (WLTP)
MINI Countryman SE
Vermogen van de elektromotor313 PK (230 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.5,6 seconden
Actieradius433 kilometer (WLTP)