Header mobiel MINI[87]
Header mobiel MINI[87]

GOED DE WINTER IN.

Winterproof met de Ekris MINI Webshop.

JOUW MINI KLAAR VOOR DE WINTER.

De winter komt er weer aan. Deze koudere en natte dagen vragen om extra aandacht aan jouw MINI. Heb jij bijvoorbeeld al een goede winterwielset of bereid jij je voor op de wintersportvakantie en heb je extra bagageruimte nodig? De Ekris MINI Webshop heeft een ruim aanbod aan onderdelen en accessoires om jouw MINI winterklaar te maken.

EXTRA GRIP.

MINI WINTERWIELSETS.

Ben jij nog op zoek naar een winterwielset voor jouw MINI? In de Ekris MINI Webshop vind je een ruim aanbod aan winterwielsets voor elk MINI model. Ontvang nu tijdelijk 15% korting op alle winterwielsets. Maar dat is niet alles. Boven op deze korting krijg jij bij aankoop van een winterwielset een velgenreinigerset, vaststaande naafdoppen én een ventieldoppenset van ons cadeau! Bekijk het aanbod en vind jouw nieuwe MINI winterwielset via onderstaande button.

MINI 3-deurs  - winterwiel
Dakkoffer MINI

IK GA OP REIS EN NEEM MEE...

EXTRA BAGAGERUIMTE.

Met de auto op vakantie is een geweldig avontuur. Maar soms kan je net wat kofferbakruimte tekortkomen, bijvoorbeeld voor jouw ski’s of snowboard wanneer jij op wintersport gaat. De Ekris MINI Webshop biedt een ruim aanbod aan dakdragers en dakkoffers welke perfect op jouw MINI passen. Ontvang nu tijdelijk 15% korting op onze MINI dakdragers en maar liefst 20% korting op de dakkoffers. Bekijk ons aanbod en maak ruimte voor extra bagage!

ZIE JE ALLES?

WAT RUIKT JOUW AUTO LEKKER!

Stap altijd in een frisse auto met de MINI Natural Air Starterkit. Deze geurhouder heeft een verfijnd design waardoor het een perfect passende toevoeging is aan jouw MINI. Plaats de MINI Natural Air heel gemakkelijk op het luchtventilatiesysteem en geniet altijd van een aangename geur in jouw MINI. Bij aanschaf van een MINI Natural Air Starterkit ontvang je nu 20% korting. Bekijk onze website en bestel direct.

MINI Natural Air - website
MINI 3-deurs - driving shot

TIPS & TRICKS.

IS JOUW MINI WINTERKLAAR?

Hoe ga jij voorbereid de winter tegemoet met jouw MINI? Op onze website hebben wij een uitgebreide blog geschreven met tips om veilig en winterklaar op pad te gaan.