MINI-3-Deurs-Camouflage-zijkant-sneeuw-bevroren-meer-mobiel
MINI-3-Deurs-Camouflage-zijkant-sneeuw-bevroren-meer-mobiel

NIEUWE MINI GETEST.

TESTEN IN ZWEDEN.

VIJFDE GENERATIE MINI OP KOMST.

De eerste tests met de vijfde generatie MINI zijn in volle gang. Bij het wintertestcentrum van BMW Group in Arjeplog, Zweden werd de MINI 3-deurs als eerste model van de vijfde generatie getest. In de bittere kou en op sneeuw en ijs doorstond de MINI 3-deurs de eerste vuurdoop.

HET IS IJSKOUD.

VOLLEDIG ELEKTRISCH.

De MINI 3-deurs is volledig elektrisch en tijdens de wintertests voltooide de 3-deurs een belangrijk onderdeel van het ontwikkelingsproces. De elektrische aandrijving, hoogvoltage-accu, aandrijfelektronica en laadtechnologie van de prototypes tonen nu al aan goed bestand te zijn tegen temperaturen ver onder het vriespunt.

De besneeuwde wegen en speciaal geprepareerde bevroren meren vormen een ideale testbaan om de aandrijving, besturing en het onderstel te verfijnen en perfect op elkaar af te stemmen.

OLD MEETS NEW.

MIX VAN HISTORIE EN NIEUWE TECHNOLOGIE.

Opnieuw is het de MINI 3-deurs die als eerste van de nieuwe MINI familie zijn introductie gaat beleven. Het concept is vanaf het begin gericht op een volledig elektrische go-kart experience. De typerende wendbaarheid van MINI wordt gecombineerd met een creatieve indeling van het interieur wat resulteert in veel ruimte ondanks de compacte buitenmaten.

De nieuwe MINI 3-deurs houdt vast aan het concept van stedelijk Go-Kart feeling, dat al meer dan zestig jaar succesvol is. In de toekomst wordt dit concept nog puristischer en duurzamer. Het design van de nieuwe MINI verwijst naar zijn unieke historie, maakt gebruik van de nieuwste technologie en roept maximale emoties op. Maar er is meer!

PRIMEUR VOOR DE MINI COUNTRYMAN.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE COUNTRYMAN.

Na de MINI 3-deurs staat namelijk de nieuwe MINI Countryman klaar. De stoere crossover van MINI zal voor het eerst leverbaar zijn met een volledig elektrische aandrijving. Uiteraard blijft de Countryman ook gewoon leverbaar met verbrandingsmotoren. Nog dit jaar zal MINI een studiemodel van de Countryman tonen.

MINI-3-deurs-test-sneeuw-mobiel-thumb