MINI-Cooper-SE-JCW-Zwart-Rood-Dak-Voorkant-zijkant-rijdend-bergweg-header-mobile
MINI-Cooper-SE-JCW-Zwart-Rood-Dak-Voorkant-zijkant-rijdend-bergweg-header-mobile

MINI COOPER SE JOHN COOPER WORKS.

Zo sportief kan elektrisch zijn.

ELEKTRISCHE MINI MET JCW GENEN.

De nieuwe en volledig elektrische MINI Cooper staat voor emissievrij rijden met het kenmerkende go-kart gevoel. Op zowel de E als de SE motorisering is een heuse John Cooper Works Trim beschikbaar. Kies je voor deze JCW uitvoering dan mix je hedendaagse aandrijving met racegeschiedenis. En zeg nou zelf, die combinatie is er toch eentje die je niet kunt negeren?!

We vertellen je graag wat meer over de MINI Cooper SE John Cooper Works.

SPORTIVITEIT STRAALT ER VANAF.

EXTERIEUR MINI COOPER SE JCW.

Het design van de MINI Cooper SE John Cooper Works kan met recht opvallend en sportief worden genoemd. De MINI Cooper SE JCW ademt motorsport en dat is terug te zien aan de buitenkant. Standaard op de JCW Trim zijn opvallende diffusors aan de voor- en achterzijde van de MINI. Ook is de MINI Cooper SE voorzien van het nieuwe JCW logo. Het logo heeft nog altijd de traditionele kleurstelling met rode, witte en zwarte kleuren. Je kunt het nieuwe logo onder meer terugvinden op de grille aan de voorzijde en op de zijkant van de achterspoiler.

Standaard wordt de MINI Cooper SE JCW geleverd met 18" tienspaaks velgen in een tweekleurig ontwerp en rode JCW remklauwen. Qua lakkleuren heb je voor de Cooper SE de keuze uit Chili Red, Nanuq White, Legend Grey, British Racing Green en Midnight Black II. Naast het dak en spiegelkappen in carrosseriekleur is ook een zwart dak mogelijk. Nog opvallender wordt jouw MINI als je kiest voor het dak in Chili Red. Optioneel kun je nog Bonnet Stripes in zwart of rood aanbrengen.

OP DE RACERIJ GEÏNSPIREERD.

INTERIEUR.

Het interieur van de MINI Cooper SE John Cooper Works doet niet onder voor het exterieur. Het interieur is namelijk gebaseerd op de racerij. Neem bijvoorbeeld de JCW-stoelen. Deze stoelen combineren synthetisch leer met rode stiksels en meerkleurig gebreid materiaal in het schoudergedeelte. De kleurencombinatie zwart-rood loopt als een rode draad door het interieur van de JCW Trim.

Zoals je waarschijnlijk al wel kent van de nieuwe generatie elektrische MINI's is ook in deze trim het OLED-scherm het kloppende hart van de auto. Op dit scherm vind je alle voertuiggerelateerde gegevens. Met MINI Experience Modes kun je kiezen voor een aangename sfeer in jouw MINI. Ga je voor de John Cooper Works Mode dan kleurt het display en de interieurverlichting antraciet rood. 

LAAT DE CIJFERTJES SPREKEN.

PRESTATIES.

En dan nu misschien wel het belangrijkste. Wat heeft de volledig elektrische MINI Cooper SE John Cooper Works mij te bieden? Zijn de prestaties net zo sportief als het exterieur en interieur. Om dat overzichtelijk te maken hebben wij voor jou de belangrijkste prestaties van de MINI Cooper SE JCW op een rij gezet. Van vermogen tot de actieradius van de Cooper SE JCW, je vindt het hier overzichtelijk terug.

Hoeveel vermogen levert de MINI Cooper SE JCW?

De MINI Cooper SE JCW levert een vermogen van 218 pk (160 kW) en heeft een maximumkoppel van 330 Nm.

Hoe snel gaat de MINI Cooper SE JCW van 0 naar 100 km/u?

In 6,7 seconden sprint de MINI Cooper SE JCW vanuit stilstand naar 100 km/u.

Wat is de actieradius van de MINI Cooper SE JCW?

De actieradius van de MINI Cooper SE JCW is 402 kilometer (WLTP).

Kan ik snelladen met de MINI Cooper SE JCW?

Ja dat kan zeker. Snel opladen met gelijkstroom is mogelijk tot 95 kW. Bij een snellaadstation is de accu in iets minder dan 30 minuten op te laden van 10% naar 80%.