Header_Interieur_MINI_1180x1180
Header_Interieur_MINI_1180x1180

JIJ BLIJFT WELKOM BIJ EKRIS.

Ontdek hier onze actuele dienstverlening.

ONZE ACTUELE DIENSTVERLENING.

Je blijft van harte welkom bij Ekris MINI. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

✔️ Onze werkplaatsen zijn geopend voor reparatie en onderhoud aan jouw MINI.
✔️ Onze showrooms zijn geopend, ook zonder afspraak.

Meer informatie over de mogelijkheden lees je op deze pagina. Heb je nog vragen dan staat de Ekris Helpdesk voor jou klaar om antwoord te geven op al jouw vragen.

SERVICE EN ONDERHOUD.

Onze werkplaatsen, magazijnafdelingen en schadeherstelwerkplaatsen blijven de komende periode geopend. Je kunt dus het gewenste onderhoud aan jouw MINI 'gewoon' bij ons laten uitvoeren. Of het nu gaat om onderhoud, APK keuring of het wisselen van zomerwielen naar winterwielen, wij staan voor jou klaar. Daarnaast bieden wij de volgende extra dienstverlening.

✔️ Haal- en brengservice van jouw MINI.
✔️ Mogelijkheid tot wachten in onze wachtruimte.

Service_MINI_Monteur_1520x1014
Sales_MINI_1520x1014

SHOWROOM.

Gedurende de huidige lockdown openen wij onze online showroom voor de zoektocht naar een nieuwe of gebruikte MINI. Daarnaast blijft u welkom in onze showrooms, ook zonder afspraak. Hierbij houden wij ons aan de meest recente maatregelen van het RIVM. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Onze verkoopadviseurs staan voor jou klaar om vragen te beantwoorden.

✔️ Onze showrooms zijn geopend, ook zonder afspraak.

CONTACTMOGELIJKHEDEN.

EKRIS WEBSHOP.

Afspraak maken? Niet nodig! Onze MINI Webshop is 24/7 voor u geopend en tijdelijk hebben wij enkele zeer interessante aanbiedingen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons aanbod en bestel direct vanaf de bank uw favoriete producten of onderdelen.

Webshop_MINI_1520x1014