MINI-Monteur-band-monteren-werkplaats-mobiel
MINI-Monteur-band-monteren-werkplaats-mobiel

PERIODIEK ONDERHOUD.

Wanneer moet ik langskomen?

TUSSENTIJDSE CONTROLE.

WANNEER IS PERIODIEK ONDERHOUD NODIG?

Eens in de 24 maanden is het verstandig om periodiek onderhoud aan jouw MINI te laten uitvoeren. Periodiek onderhoud is van belang zodat jij met een veilige en bedrijfszekere auto op pad kunt blijven gaan. Door de Condition Based Service van MINI krijg jij tijdig een melding dat er periodiek onderhoud aan zit te komen. Krijg je de onderhoudsmelding, plan dan direct een afspraak voor het periodieke onderhoud.

DIT CONTROLEREN WIJ.

WAT HOUDT PERIODIEK ONDERHOUD IN?

Kom je bij ons langs voor periodiek onderhoud dan voeren wij een voertuiginspectie uit. Daarnaast zorgen we er direct voor dat de remvloeistof vervangen wordt. Komen wij tijdens de inspectie extra werkzaamheden tegen dan nemen we contact met jou op. Je kunt dan beslissen of je de verbetering direct wilt laten uitvoeren of dat je op een later tijdstip terugkomt. Na het uitvoeren van het periodieke onderhoud ga jij weer met een veilige auto deelnemen aan het verkeer.

MINI-monteur-uitleesapparatuur

PRIJSINDICATIE.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN.

Ben jij benieuwd wat een periodieke onderhoudsbeurt voor jouw MINI gaat kosten? Via onderstaande button kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zelfs via WhatsApp. Onze Service Adviseurs zullen vervolgens contact met jou opnemen. Zo ontvang je vanzelf een prijsindicatie voor periodiek onderhoud aan jouw MINI.