BMW Private Lease.

Al vanaf € 399,-* per maand.

Vraag een offerte aan

Met BMW Private Lease rijdt u een gloednieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. U kunt uw BMW geheel naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Bovendien zitten vrijwel alle autokosten inbegrepen bij het maandbedrag. Denk hierbij aan:

 • Rente en afschrijving
 • All Risk verzekering
 • Onderhoud en reparatie
 • Houderschapsbelasting
 • Vervanging van banden
 • Pechhulp
 • Afleverkosten en leges
 • BTW

 

Al vanaf € 399,-* per maand rijdt u in een gloednieuwe BMW! Bekijk hieronder het aanbod en vraag een vrijblijvende proefrit of offerte aan. 

BMW 1 Serie.

Vanaf € 399,-* per maand.

Maakt indruk, zorgt voor plezier en valt direct op. Met zijn sportieve design, zijn dynamische rijeigenschappen en zijn perfecte connectiviteit verovert de nieuwe urban hero uw hart. U rijdt hem nu al vanaf € 399,-* per maand all-inclusief. Meer weten?

BMW 2 Serie.

Vanaf € 459,-* per maand.

De BMW 2 Serie Active Tourer bewijst dat compacte afmetingen, functionaliteit en variabiliteit samengaan met dynamisch design en rijplezier. U rijdt 'm nu al vanaf € 459,-* per maand, all-inclusief. U hoeft alleen nog te tanken. Meer weten?

BMW 3 Serie Sedan.

Vanaf € 547-* per maand.

De BMW 3 Serie is de belichaming van de sportieve sedan. De onweerstaanbare combinatie van dynamisch design, ongeëvenaarde wendbaarheid en praktische eigenschappen. U rijdt 'm nu vanaf € 547,-* per maand, all-inclusief. U hoeft alleen nog te tanken. Meer weten?

BMW 3 Serie Touring.

Vanaf € 569,-* per maand.

Met zijn onweerstaanbare combinatie van sportief design, dynamiek en hoge functionaliteit is de BMW 3 Serie Touring inspirerend vanaf de eerste aanblik. Een optimale gewichtsverdeling, achterwielaandrijving en krachtige en uiterst efficiënte lmotoren met BMW EfficientDynamics technologie zorgen voor indrukwekkende dynamiek bij een laag verbruik. U rijdt 'm nu al vanaf € 569,-* per maand, all-inclusief. U hoeft alleen nog te tanken. Meer weten?

 

BMW 4 Serie Gran Coupé.

Vanaf € 629,-* per maand.

Een sportieve coupé gecombineerd met een elegante vierdeurs. Het resultaat is veelbelovend: meer stijl, meer ruimte, meer dynamiek. U rijdt 'm al vanaf € 629,-* per maand, all-inclusief. U hoeft alleen nog maar te tanken! Meer informatie?

BMW X1.

Vanaf € 629,-* per maand.

Net als de andere modellen uit de BMW X familie overtuigt ook de BMW X1 als perfecte begeleider voor iedereen die elke dag een nieuwe uitdaging zoekt. De krachtige vormen van de SAV-carrosserie en het flexibele interieur demonstreren op indrukwekkende wijze dat hij een echt BMW X model is. U rijdt 'm al vanaf € 629,-* per maand, all-inclusief. Meer weten?

BMW X2.

Vanaf € 649,-* per maand.

De nieuwe BMW X2 is niet voor iedereen weggelegd. Met zijn eigenzinnig design pakt dit nieuwste lid van de X-familie brutaal de spotlight, waar hij ook verschijnt. U rijdt 'm al vanaf € 649,-* per maand, all-inclusief. Meer weten?

BMW X3.

Vanaf € 899,-* per maand.

De BMW X3 doet iets met u. Hij maakt u gretig. Hongerig naar avonturen en eindeloos rijplezier. Dankzij semi-autonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive biedt hij maximaal rijcomfort, zowel op de weg als offroad. Maak kennis met de nieuwe maatstaf in z’n klasse. U rijdt 'm vanaf € 899,-* per maand, all-inclusief. Meer weten?

BMW i3.

Vanaf € 549,-* per maand.

Kom maar op met de toekomst van elektrisch rijden. Want die toekomst begint nu. De nieuwe generatie BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn namelijk niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. U rijdt hem nu al vanaf € 549,-* per maand all-inclusief. Meer weten?

Hoe werkt het?

Heeft u een BMW op het oog die helemaal voldoet aan uw wensen? En wilt u deze privé leasen? Volg dan de volgende stappen:

 1. Neem contact op met één van onze verkoopadviseurs
 2. Ontvang een offerte op maat
 3. Doe de financiële check
 4. Teken de overeenkomst bij Ekris 
 5. Geniet zorgeloos van uw nieuwe BMW

 

*Dit aanbod is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer.

Bekijk de video

Veelgestelde vragen.

Welke BMW Modellen kan ik privé leasen?
Kan ik een proefrit maken?
Welke kosten zijn er inbegrepen in het maandbedrag?
Waarom betaal ik geen bijtelling bij een Private Lease overeenkomst?
Wordt er een leeftijdsgrens gehanteerd voor het afsluiten van een Private Lease overeenkomst?
Is een Private Lease overeenkomst haalbaar voor mij?
Word ik geregistreerd bij het BKR?
Heeft Private Lease invloed op het aangaan van een hypotheek?

*Dit aanbod is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.