BMW 4 Serie Coupé.

De sportieve performer.

BMW 4 Serie Coupé.

De BMW 4 Serie Coupé is een sportieve performer, gebouwd om indruk te maken. De 4 Serie Coupé zit vol dynamiek, wendbaarheid en comfort. Een adembenemende sportcoupé die het begrip rijplezier een nieuwe betekenis geeft en aan de hoogste eisen voldoet.

Interieur.

Interieur.

Het exclusieve interieur van de BMW 4 Serie Coupé combineert sportiviteit met moderne functionaliteit. Talrijke informatie- en communicatieoplossingen en een perfect op de bestuurder afgestemd interieur met hoogwaardige materialen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort. Daarnaast creëert de ambianceverlichting een unieke rijervaring.

8-Traps automaat.

8-Traps automaat.

De optionele 8-traps Steptronic Sport transmissie biedt een summum aan dynamiek, efficiency en rijcomfort. Korte schakeltijden verbeteren de acceleratiewaarden, de fijngevoelige onderlinge afstemming van de 8 versnellingen laat het schakelen comfortabel en nauwelijks merkbaar verlopen. Tegelijk wordt de motor in het toerentalgebied gehouden waarin hij optimaal zijn kracht kan ontvouwen en neemt het geluidsniveau af. De achtste versnelling verlaagt bij hogere snelheden het toerental van de motor, wat resulteert in lager verbruik en minder CO2-emissie.

Sportieve voorzijde.

Sportieve voorzijde.

Als er een ideale lijn bestaat voor een sportcoupé, dan is het design van de BMW 4 Serie Coupé het perfecte voorbeeld. De atletische uitstraling ademt een en al dynamiek en inspireert met een harmonieuze interactie van vloeiende belijning en scherp gecontoureerde flanken. De unieke combinatie van sportiviteit, wendbaarheid en esthetiek beantwoordt elke vorm van automobiele verlangens.

Vanafprijs.

Vanafprijs.

De BMW 4 Serie Coupé is leverbaar vanaf € 47.799,-. Deze vanafprijs is gebaseerd op een BMW 418i inclusief Bpm en Btw. Voor de volledige prijslijst klik dan hieronder. 

 

 

BMW Connected.

BMW Connected is een persoonlijke mobiliteitsassistent die dagelijkse mobiliteit gemakkelijker maakt voor de gebruiker en hem helpt op tijd en ontspannen zijn bestemmingen te bereiken. Relevante informatie met betrekking tot mobiliteit, zoals adviezen voor de optimale vertrektijd, is buiten de BMW beschikbaar via iPhone® of Apple Watch en kan eenvoudig worden overgedragen naar de auto.

Multifunctioneel instrumentenpaneel.

Het 10,2" multifuntionele instrumentenpaneel heeft een virtuele omlijsting voor de beste rijbeleving. Drie verschillende weergaven met ieder hun specifieke eigenschappen: Eco Pro wanneer u zuinig wilt rijden, Comfort voor een optimale balans en Sport voor de krachtige rijprestaties.  

slide
slide

M Sport Pakket.

De BMW 4 Serie Gran Coupé is ook leverbaar met een M Sport pakket. Dit pakket bestaat onder andere uit:

-18" lichtmetalen M wielen met bredere achterbanden

- M logo op de flanken

- Adaptief M onderstel 

- Sportstoelen voor bestuurder en voorpassasier  

- M dorpellijsten 

- Verkorte schakelpook met M logo 

 

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

VOORRAAD BMW'S