DE BMW iX3.

Pre-order nu!

De BMW iX3 Concept is een designstudie van BMW. De eerste volledig elektrische SUV, uitgerust met eDrive technologie en een krachtige accu van meer dan 70kWh. Dit geeft het studiemodel een actieradius van ruim 400 kilometer en een laadtijd van minder dan 30 minuten. Het volledig elektrische BMW model wordt verwacht eind 2020.

 

Als eerste rijden in de BMW iX3? Plaats nu uw pre-order en verzeker uzelf van één van de eerste productieplekken.

slide
slide
slide
slide

Levering.

Vanaf wanneer is de BMW iX3 leverbaar?

De BMW iX3 is vanaf 2020 officieel beschikbaar. Kunt u niet wachten? Pre-order de BMW iX3 dan direct óf stap tijdelijk in een (semi) elektrische BMW. Zo rijdt u de BMW i3 vanaf € 649,-* per maand en stapt u vanaf € 999,-* per maand in een nieuwe BMW 530e óf BMW X3. 

 

Wat gebeurt er wanneer ik de BMW iX3 pre-order? 

In 2020 start de productie van de volledig elektrische BMW Concept iX3. Wilt u nu alvast zekerstellen dat u als een van de eerste Nederlanders dit unieke model zult rijden? Dan kunt u nu al vrijblijvend een de BMW Concept iX3 reserveren. Zo bent u zeker van uw productieplaats. Middels een aanbetaling van € 1.500,- reserveert u een van de eerste productieplaatsen voor Nederland. Dan rijdt u straks voorop, qua design, prestaties en technologie. En mocht u zich bedenken, dan kunt de reservering altijd nog annuleren. Deze is pas bindend nadat u een koopovereenkomst hebt ondertekend bij Ekris BMW.

 

slide
slide
slide

400 kilometer actieradius.

Krachtige elektromotor

De BMW Concept iX3 is de voorbode van de samensmelting van het veelzijdige rijplezier met lokaal emissievrije aandrijving. De vijfde generatie van de elektromotor die voor de SAV is ontwikkeld, heeft een vermogen van meer dan 200 kW (270 pk). De eveneens voor dit model ontwikkelde hoogspanningsbatterij heeft een nettocapaciteit van meer dan 70 kWh, wat genoeg is om de volledig elektrische SAV een actieradius te geven van meer dan 400 kilometer in de WLTP-testcyclus. Een ander kenmerk van de hoogspanningsbatterij voor de vijfde generatie van de eDrive technologie is zijn geoptimaliseerde laadvermogen. Het energie-opslagsysteem is voorzien van een nieuw ontwikkelde Charging Control Unit en is ontworpen voor snelladers die tot 150 kW genereren. De hoogspanningsbatterij kan in slechts 30 minuten worden opgeladen bij zo’n snellaadstation.

Video BMW iX3.

Onderscheidend design.

Aerodynamische vormgeving.

Het BMW logo en de nierengrille tonen de banden met het merk BMW i. De gesloten grille vermindert de luchtweerstand en biedt dus aerodynamisch voordeel. De BMW i-Blue contouren zetten het thema BMW i Vision Dynamics voort. Andere kenmerken van de BMW Concept iX3 zijn de BMW i Blue accenten rond het merklogo op de grille en langs de dorpels en een diffuser in carrosseriekleur, geïntegreerd in het paneel onder de achterbumper. Deze stijlelementen contrasteren scherp met de matte carrosseriekleur Moonstone Silver. De conceptauto is verder voorzien van lichtmetalen wielen van een aerodynamisch geoptimaliseerd design.

Veelgestelde vragen.

Wat gebeurt er na mijn pre-order?
Wat is de aanschafprijs van de BMW iX3?
Wanneer wordt de BMW iX3 verwacht?
Wat is de actieradius van de BMW iX3?
Is de pre-order van de BMW iX3 bindend?

*Tarieven zijn in geval van BMW Operational Lease excl. BTW met een looptijd van 24 maanden en 20.000 km per jaar, inclusief verzekering en exclusief vervangend vervoer. Kortere looptijden zijn ook mogelijk