De nieuwe BMW X1.

Zelfverzekerd. Sportief. Opvallend.

De nieuwe BMW X1.

De vernieuwde X1 heeft een verjongingskuur gehad. Dat is vooral te zien aan de voorbumper, de nieuwe Adaptieve LED koplampen en de kenmerkende grote grille. Ook hier zijn de nieren voor het eerst met elkaar verbonden. Dat geeft de auto een imposante indruk. 

De achterzijde geeft ook een verfrissende indruk. De BMW X1 heeft een nieuwe bumper die standaard volledig in carrosseriekleur is. Deze noviteiten samen met de nieuw vormgegeven achterlichten maken dat de auto echt anders smoelt dan zijn voorganger.

Highlights.

LED logo.

LED logo.

Een opvallende vernieuwing is het X1 logo verwerkt in de linker buitenspiegel. Deze projecteert het  X1 logo in tweekleurig LED licht op de grond als het portier wordt ontgrendeld. 

Nieuwe kleuren en wielen.

Nieuwe kleuren en wielen.

Nieuwe kleuren en wielen. De BMW X1 heeft ook drie nieuwe carrosseriekleuren; Jucaro Beige metallic, Misano Blau metallic (exclusief voor het model M Sport) en Storm Bay metallic. De laatste is een BMW Individual kleur. Er zijn tevens 4 nieuwe wieldesigns opgenomen in de optielijst. 

Individuele wensen.

Individuele wensen.

Het interieur is volledig aan te passen aan de individuele wensen. Zo kan de achterbank in drie delen worden neergeklapt en – optioneel – 13 centimeter in lengterichting worden verschoven. Opties als een automatische bagageklep en Comfort Access – die er in combinatie voor zorgen dat de bagageklep zonder handen kan worden geopend en gesloten – zorgt dat de X1 van alle gemakken is voorzien. 

Interieur.

Het interieur heeft een vernieuwde uitstraling. De Control Display heeft standaard een  6,5 inch scherm. Bij een navigatiesysteem komt optioneel een 8,8 inch scherm óf het nieuwe 10,25 inch Touch Control Display – dat te bedienen is via de BMW iDrive Controller. Via het Control Display is het infotainment te bedienen en het biedt toegang tot BMW ConnectedDrive. 

Plug-in hybride.

Begin volgend jaar, vermoedelijk rond maart, komt BMW met een plug-in hybride van de BMW X1. Deze BMW X1 xDrive25e is voorzien van de nieuwste, vierde generatie BMW batterijtechnologie, waarmee de batterij een brutocapaciteit heeft van 9,7 kWh. Daarmee heeft u een actieradius van meer dan 50 kilometer elektrisch.

Voor ieder wat wils.

 Bij het vernieuwde model horen ook extra motor-transmissiecombinaties. De keuze is nu zeer uitgebreid, zodat er voor elke wens een geschikte uitvoering is. Behalve de X1 sDrive18i, sDrive16d, sDrive18d en xDrive18d zijn alle modellen standaard uitgerust met automaat. 

Vanafprijzen.

X1 sDrive18i
X1 sDrive20i
X1 xDrive 20i
X1 xDrive25i
X1 sDrive16d
X1 sDrive18d
X1 xDrive18d
X1 sDrive20d
X1 xDrive20d
X1 xDrive25d
slide
slide
slide

Wat is er niet veranderd?

Het lichtvoetige karakter en de betrouwbare wegligging van de BMW X1 zijn gebleven. De vierwielaandrijving biedt extra grip en is in veel modellen te bestellen. BMW xDrive verdeelt de aandrijfkracht over de voor- en achteras en past de verdeling aan de omstandigheden op de weg aan. Het resultaat is een combinatie van optimale tractie, uitstekende stabiliteit en dynamiek in elke situatie.