BMW-i5-Doek-Mobiel
BMW-i5-Doek-Mobiel

BMW i5 KOMT ERAAN.

Ook als Touring!

NIEUW TIJDPERK VOOR DE 5 SERIE.

Over een paar maanden is het zover, dan zal de achtste generatie BMW 5 Serie zijn opwachting maken. Het nieuwe model 5 Serie is dynamischer, comfortabeler en bovenal elektrischer dan ooit. Voor het eerst komt de BMW 5 Serie namelijk met een volledig elektrische aandrijflijn in de vorm van de BMW i5. Ook zal de 5 Serie Sedan beschikbaar komen als een volledig elektrisch BMW M Performance-model, zoals BMW al eerder deed met de BMW i4 M50.

Maar er is meer! Naast de 5 Serie Sedan zal de nieuwe BMW 5 Serie Touring voorzien worden van een volledig elektrische aandrijflijn. Vanaf het voorjaar 2024 zal de BMW i5 Touring verkrijgbaar zijn. 

De wereldwijde lancering van de nieuwe BMW 5 Serie Sedan gaat in oktober 2023 van start. Wilt u meer informatie over alles rondom de BMW i5? Meld u dan aan via onderstaande 'Blijf op de hoogte' button.

FIRST LOOK.

ONTDEK DE BMW i5.

U kunt de BMW i5 nu alvast online ontdekken bij Ekris. Zo heeft u een goed beeld van volledig elektrische BMW i5 nog voordat hij zijn officiële debuut maakt in onze showrooms.

BMW-i5-Voorkant-Zijkant-Blauw-Closed-Room-Bomen-BMW-Logo
BMW-i5-Voorkant-Sneeuw-Drift

BARRE OMSTANDIGHEDEN.

BMW i5 OP DE PROEF GESTELD.

BMW heeft de BMW i5 uitvoerig op de proef gesteld in barre omstandigheden. Ruim één jaar lang werden in Duitsland en Zweden verschillende tests uitgevoerd om de BMW i5 helemaal klaar te stomen voor zijn introductie later dit jaar.