MINI Dalston Edition.

Van Londen naar Nederland.

MINI Dalston Edition.

De urban vibes van de Londense straat in Nederland, de MINI Dalston Edition krijgt het voor elkaar. Deze speciale editie van de MINI 3-deurs en MINI 5-deurs is er als Cooper uitvoering met stoere looks. Zijn looks heeft hij te danken aan onder meer: JCW Aerodynamica Kit, 17" Track Spoke velgen en Union Jack LED achterlichten.

 

 

Vanaf € 31.900,- rijd je al in een stoere en rijkuitgeruste MINI Dalston Edition. Kies je voor de Dalston Edition dan kan je voordeel oplopen tot wel € 4.696,-.

MINI-Dalston-Edition-3-deurs

MINI 3-DEURS.

VANAF € 31.900,-

€ 4.696,- VOORDEEL

MINI-Dalston-Edition-5-deurs-wit

MINI 5-DEURS.

VANAF € 32.900,-

€ 4.573,- VOORDEEL

DALSTON DETAILS.

Bonnet Stripes.

Bonnet Stripes.

Sportieve Bonnet Stripes sieren de motorkap van de Dalston Edition en maken ook direct duidelijk waar deze special edition vandaan komt.

Side Scuttles.

Side Scuttles.

Een speciaal voor deze editie ontworpen designelement die de Dalston Edition helemaal afmaakt. De Dalston Side Scuttles. 

Interieurpaneel.

Interieurpaneel.

Niet alleen de buitenkant is heel herkenbaar Dalston. Ook het interieur is niet vergeten. Dit interieurpaneel aan passagierszijde maakt meteen duidelijk dat je niet te maken hebt met een normale MINI 3-deurs, maar met een echte Dalston Edition.

Standaarduitrusting.

De MINI Dalston Edition is niet alleen heel stoer, maar hij is ook nog eens standaard zeer rijk uitgerust met onder meer:

  • Elektrisch verwarmde voorstoelen
  • JCW achterspoiler in kleur dak
  • Cruise Control
  • LED koplampen
  • MINI Navigatiesysteem met 6,5" touchscreen
  • Park Distance Control achter

Ontdek de Dalston Edition.

youtube

Interesse?

Heb je bij het zien van al dit stoers interesse gekregen in de MINI Dalston Edition? Als je een offerte aanvraagt krijg je van ons vrijblijvend een offerte opgestuurd. Zo weet je precies wat er mogelijk is om in deze mooie special edition van MINI te rijden. 

BMW
Ekris BMW

Ekris BMW

Ontdek alles over BMW.