MINI-Electric-Grijs-voorkant-bonnet-stripes-zwart-onderweg-opladen-fastned-mobiel
MINI-Electric-Grijs-voorkant-bonnet-stripes-zwart-onderweg-opladen-fastned-mobiel

ONDERWEG OPLADEN.

Korte tussenstop.

KORTE STOP.

EVEN BIJLADEN.

Wanneer je dagelijks grote afstanden aflegt of als je op vakantie gaat met jouw elektrische of hybride MINI dan ontkom je er niet aan om onderweg op te laden. Met de MINI Charging Card en de standaard meegeleverde laadkabel levert dat uiteraard geen problemen op. Met MINI Charging heb je namelijk toegang tot een alsmaar groeiend netwerk van openbare laadstations.

Laadstations die je onderweg tegen gaat komen kun je terugvinden in het navigatiesysteem, de myMINI app of de MINI Charging App. Zo kom je onderweg nooit voor verrassingen te staan en kun je jouw MINI waar je maar wilt onderweg opladen.

MINI-App-navigatiesysteem

TIPS VAN ONS.

TIPS & TRICKS ONDERWEG OPLADEN.

CONNECTED CHARGING.
Met de Connected Charging services maak je maximaal gebruik van de actieradius van jouw elektrische of hybride MINI. Het systeem informeert je namelijk over laadstations bij jou in de buurt. Bijkomend voordeel is dat Connected Charging je ook informeert over cafés of restaurant in de buurt. Zo kun jij je tijd leuk besteden, terwijl jouw MINI aan het opladen is.

SNELLADEN.
Heb je liever een korte pitstop dan biedt snelladen uitkomst. Er zijn verschillende snellaadstations in Nederland waar je in korte tijd jouw accu weer voor 80% kunt opladen. Zo kan je snel weer jouw weg vervolgen op weg naar de eindbestemming.