MINI-Electric-blauw-achterkant-union-jack-achterlicht-laden-op-het-werk-mobiel
MINI-Electric-blauw-achterkant-union-jack-achterlicht-laden-op-het-werk-mobiel

OPLADEN OP HET WERK.

Effectief te werk gaan,

BIJLADEN IN DE BAAS ZIJN TIJD.

BIJLADEN ONDER WERKTIJD.

Gebruik je jouw elektrische of hybride doorgaans voor woon-werk verkeer dan kun je jouw MINI ook opladen onder werktijd. Hiervoor kun je gebruik maken van de laadstations die eventueel beschikbaar zijn bij jouw werkgever. Is er op de parkeerplek van jouw werk geen laadpaal vrij, dan kun je door middel van het navigatiesysteem of de MINI Charging App een openbaar laadpunt in de buurt vinden. 

Naast de MINI Charging Card wordt jouw MINI ook standaard geleverd met een laadkabel waarmee je bij openbare laadpunten kunt laden. Je hoeft alleen maar de laadkabel in het laadstation te doen, de laadpas ervoor te houden en het opladen begint. Zo wordt jouw MINI opgeladen, terwijl jij aan het werk bent. Is dat nog eens efficiënt!

TIPS VOOR WERKGEVERS.

LAADPAAL BIJ HET WERK.

Beschikt jouw werkgever nog niet over een eigen laadstation, maar staat een laadpunt wel boven aan het wensenlijstje? In samenwerking met Eneco eMobility zijn tal van oplossingen denkbaar om het opladen voor jouw werknemers nog makkelijker te maken.

Je kunt hierbij denken aan speciale oplaad-software zoals AC/DC laadpalen, Wallboxen of andere stopcontacten, maar ook aan afrekeningsmogelijkheden voor het thuis en onderweg opladen van dienstauto's.

MINI-Electric-Grijs-voorkant