MINI-Concept-Aceman-voorkant-zijkant-header-mobiel
MINI-Concept-Aceman-voorkant-zijkant-header-mobiel

MINI CONCEPT ACEMAN.

Tijd voor nieuwe indrukken.

GREEN MACHINE.

COMPACTE CONCEPT CAR.

Zie hier de MINI Concept Aceman, een volledig elektrische compacte crossover concept car van MINI. De MINI Concept Aceman geeft een beeld van de eerste volledig elektrische cross-over van MINI. Tevens is deze opvallende concept car een voorbode voor de toekomstige generatie MINI modellen waarin design en technologische innovaties maatgevend zijn. Opmerkelijk detail. Bij het maken van de MINI Concept Aceman is er geen gebruik gemaakt van chroom of leer.

CHARISMATIC SIMPLICITY.

EXTERIEUR.

De MINI Concept Aceman heeft een aerodynamisch design voorzien van geometrische vormen. Zo is de volledig gesloten grille aan de voorzijde niet zeshoekig, maar achthoekig. Brede dorpellijsten, krachtig gevormde wielkasten en grote wielkasten benadrukken het atletische voorkomen van de Concept Aceman. Onmisbaar op deze conceptauto zijn de Union Jack uitingen. De achterlichten zijn voorzien van het Union Jack design evenals de imperiaal. 

De licht turquoise tint draagt bij tot het levendige karakter van de Concept Aceman en afhankelijk van de lichtinval oogt de kleur helderder of donkerder. De dakdrager is uitgevoerd in British Racing Green en dankzij het kameleoneffect van de PVD-coating glinstert hij in verschillende tinten blauw, paars, groen, turquoise en roze.

Het concept van de MINI Concept Aceman is uitgewerkt onder het mom van Charismatic Simplicity. Het principe hiervan is dat het gaat om de essentie, waarbij designkenmerken van MINI méér betekenis krijgen.

MINIMALISTISCH GENIETEN.

INTERIEUR.

Heldere vormen, vriendelijke kleuren en subtiele details kenmerken het MINImalistische interieur van de MINI Concept Aceman die plaats biedt aan vijf inzittenden. De bekleding valt op door frisse en contrasterende kleuren. De gebogen licht gebogen vormen creëren een ruimtelijk gevoel vanaf het moment dat je instapt. Het vlakke dashboard doet denken aan een sound bar en spreidt zich uit over de gehele breedte van de auto. Het design van het dashboard geïnspireerd is op het ontwerp van de allereerste MINI uit 1959.

De bediening en weergaven van functies heeft in de MINI Concept Aceman een heel nieuw level bereikt. Als eerste autofabrikant ter wereld presenteert MINI een rond OLED-display voor de gehele centrale interface. Is dat niet even gaaf!